2777
2789
عنوان

جهیزیه

315 بازدید | 30 پست

واقن نیاز به راهنمایی دارم خانومایی که عقدین دارین جهزیه میخرین یااونایی که تازه رفتین سرخونه زندگیتون چقدرهزینه کردین ؟جهزیتون درچه حدبوده؟اگه عکس میتونین بدین ک خیلی بهتره

چه برندی گرفتین

چیکارکردین کمتربشه قیمتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ماشین ظرفشویی خوبه حتما بگیر وقتی مهمون داری کارت رو راه میاندازه 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

فقط چیزای ضروری بگیر یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و جارو برقی جنس خوب بگیر بقیه چیزا متوسط بگیر تو ایرانیا هم چیزای خوب پیدا میشه مجبور نیستی همه رو خارجی بگیری  من بیشتر جهیزیه امو اینترنتی خریدم نظر کاربرارو هم بخون قیمتش خیلی مناسبه

دختر اردیبهشتی 💚

من دارم جهیزیه میخرم تا الان ۲۰۰ت وسایل خریدم هنوز کلی چیزا مونده که بخرم ولی مهمترین و بزرگترینش سرویس چوبه.

اگر میخای کمتر در بیاد برات باید همه رو ایرانی بخری چون قیمتش مناسبتره حتی آرکوپال وکریستال+لوازم برقی

ماکروفر و توستر و این چیزها بدرد نمیخوره فقط یه فر خوب بگیر تمام کارها رو باهاش انجام بدی 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
من دارم جهیزیه میخرم تا الان ۲۰۰ت وسایل خریدم هنوز کلی چیزا مونده که بخرم ولی مهمترین و بزرگترینش سر ...

اخه یخچالو اینارو تیرانی بگیرم که بدرد نخواهد خورد

اخه یخچالو اینارو تیرانی بگیرم که بدرد نخواهد خورد

من خودم الجی گرفتم چون خانوادم اصرار داشتن اما خیلیا ایرانی گرفتن وراضین،فروشنده یخچال گفت بهترین یخچال الان یخچال دیپوینت

اسنوا هم خیلی خوبه بقول خودشون موتورش کره ایه ،مهمتر از همه گارانتی داره