2777
2789
عنوان

بچه دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 57 پست

پسر منم دوسالشه ولش کن به راحتی کلن دیگه فک نکن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پسرا خیلی سرسخت تر و لجباز ترن واقعا .من ک پیر شدم  درسته بزرگتر میشن اون حجم از گریه کم میشه ...

نه اصلا ربطی،به جنسیت نداره فقط وفقط باید بلد باشی چجوری باهاشون رفتار کنی 

منم پسر دارم ولی خیلی حرفمو گوش میده 

اگر عصبی بشم و زور بگم اونم لج میکنه اگر نه اوکیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چ مامان خوبی هستی من اینقدر خوشم میاد تو پارک جایی میبینم از این مادرها مدل شما با بچشون عشق میکن ...

ممنون عزیزم. من فقط از تجربه دیگران استفاده میکنم و بهش توجه میکنم. میبینم خیلی مامانا دلشون میخواد زمان به عقب برگرده و بیشتر وقت صرف بچه ها کنن و بیشتر لذت ببرن خب خودم اون کارو انجام میدم که بعدا حسرت نخورم. بعدشم میبینم با آرامش و بازی بچه آرومه و خودمم با آرامش اون آروم میشم و وقتی مبخنده منم خوشحالم خب سعی میکنم بیشتر بازی کنم و پارک هم وااااااقعا تاثیر گذاره

خدا حفظش کنه واست  تا قبل اینکه بچه دار شم دوس داشتم ۳تا پسر داشته باشم الان میگم خدایا من یچ ...

اره واقعا پسرا خیلی باحالن

اونروزی باهم نشسته بودن خیلی اروم خوراکی میخوردن فیلم میدیدن بزرگه گفت داداش کوچیکه گف جان گف بیا دعوا باز کوچیکه گفت چشم و خیلی ریلکس واقعا دعوا کردن🤣🤣

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
اگر باهاش اروم صحبت کنی ودلیل هر مخالفتی رو بگی قانع میشن باید بشینی توچشاش نگاه کنی اول درکش کنی ب ...

ببین هر راهی رو بگی امتحان کردم 

در کل ب نظر من بعضی بچها بدقلقن 

نه اصلا ربطی،به جنسیت نداره فقط وفقط باید بلد باشی چجوری باهاشون رفتار کنی  منم پسر دارم ولی خ ...

پسر منم گوش میده .کلا زود قانع میشه و کوتاه میاد 

اما بشدت لجبازه.دقیقا اگه من لج کنم اون هزار برابر بدتر میشه 

جدیدا از یه سری صدای بلند میترسه اصلا داستان داریم 

اره واقعا پسرا خیلی باحالن اونروزی باهم نشسته بودن خیلی اروم خوراکی میخوردن فیلم میدیدن بزرگه گفت د ...

😂😂😂وای چه قشنگ 

شوخی شوخی جدی میشن 

من فکر کنم اونجا باشم  تو دعواشون شرکت میکنم 

😂😂😂وای چه قشنگ  شوخی شوخی جدی میشن  من فکر کنم اونجا باشم  تو دعواشون شرکت میکنم ...

نه تا وقتی ب جاهای باریک نرسه دخالت نمیکنم میزارم خودشون مدیریت کنن روانشناسشون اینجوری توصیه کرد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
منم دلم میخواد اما همش کار خونه و خستگی نمیذاره 

دقیقا 

وقتی خونه رد تمیز میکنم و تو اوج خستگی تا میشینیم میبینم مث اول کثیفه خستگی ب تنم می مونه 

انگار دیگه هیچ دلیلی برا خوشحالی ندارم

بزن تو نت گفتار درمانی. همونا کار درمانی هم دارن. اگر تهرانی بزن گفتار درمانی مهرا آدرسشو میاره.

خب بچه باید شرایط خاصی داشته باشه ک ببری اونجا ؟

یا همه ی کیس ها مناسبند برای این کلاسا‌؟

دقیقا  وقتی خونه رد تمیز میکنم و تو اوج خستگی تا میشینیم میبینم مث اول کثیفه خستگی ب تنم می مو ...

استارتر اون خونه نهایتا تا دو سه سال دیگه اینجوری شلوغ و داغون میشه. یه روزی همه این کثیفیا تموم میشه و جمع میشه. اونا بزرگ میشن و نوجوان و جوان میشن و نمیتونی تو خونه پیداشون کنی چون ترجیح میدن با دوستاشون باشن. اون وقت دلت میخواد خونه ات کثیف باشه. همه جا به هم ریخته باشه. خسته بشی اما یبار صدای خنده اش تو خونه بپیچه.