2777
2789
عنوان

بچه دو ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدام باید باهاش بازی کنم  نمیتونه منظورشون بفهمونه همش گریه میکنه  بهانه میگیره  ا ...

قربون دلت .میدونم سخته .منم این راهارو رفتم .ولی میدونی ب گریههاش ک برای رسیدن ب خاستههاش هست توجه نکن .متوجه میشه .امروز با گریه به ببسکوییت برسه تاابد براش عادت میشه ک با زور ب همه چی برسه

ارامش خودت حفظ کن .بگو بیسکوییت ندارم اما مثلا فلان چی دارم .دستشو بگیر باهاش بگرد دنبال بیسکوییت 

پسر من دو سال و یک ماهشه. هر لحظه دلم میخواد زمان متوقف بشه و ببشتر لذت ببرم. شلوغم هست اما واقعا برای همین لحظه ای که هستیم هم دلم تنگ میشه. عزیزم زیاد پارک ببرش. ببشتر باهاش بازی کن. بزار کثیف کاری کنه و کیف کنه. بیشتر قربون صدقه اش برو. مطمئنا خودتم بیشتر لذت میبری. تازه من شاغل هم هستم

ته دلشو خالی نکن بزار امیدوار باشه منم ی ۵ ساله دارم😉

پسرا خیلی سرسخت تر و لجباز ترن واقعا .من ک پیر شدم 

درسته بزرگتر میشن اون حجم از گریه کم میشه ولی بشدت لجباز و یکدنده میشن .زور میگن 

یا خیلی مشکلات دیگه 😂واقعا هم ترسناکه 

پسر من دو سال و یک ماهشه. هر لحظه دلم میخواد زمان متوقف بشه و ببشتر لذت ببرم. شلوغم هست اما واقعا بر ...

من حاضرم ۱۰ سال از عمرمو بدم و بچم الان ۱۰ ساله باشه 

واقعا لذت‌بخش نیست 

با همه وجودم دارم اذیت میشم 

پسر من دو سال و یک ماهشه. هر لحظه دلم میخواد زمان متوقف بشه و ببشتر لذت ببرم. شلوغم هست اما واقعا بر ...

تو چ مامان خوبی هستی من اینقدر خوشم میاد تو پارک جایی میبینم از این مادرها مدل شما با بچشون عشق میکنن 

پسرا خیلی سرسخت تر و لجباز ترن واقعا .من ک پیر شدم  درسته بزرگتر میشن اون حجم از گریه کم میشه ...

جالا فک کن من دوتاشو دارم ۵ سالو ۲ سال😁

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

دختر من نزدیک سه سالشه یکم بهتر شده ولی عذا خوردنش عدابم میده و این که باسد خیلی منتشو بکشم تا حرفمو گوش بده بعضی وقتا ده بار صداش میکنم اصلا جوابمم نمیده همش دوست داره ببرمش بیرون پارک 

امیدارم  لاقل حرف حالیش بشه  الان انگار دارم با دیوار حرف میزنم  مدااام بهانه گیری ...

اگر باهاش اروم صحبت کنی ودلیل هر مخالفتی رو بگی قانع میشن

باید بشینی توچشاش نگاه کنی اول درکش کنی بعد علت بگی بعد راهکار

مثلا بگی دخترم میدونم دلت میخواد تو پارک بمونی ولی باید بریم خونه چون هوا تاریک شده باباهم میاد خونه تنهاست درعوض بریم توی راه واست خوراکی بخرم

جالا فک کن من دوتاشو دارم ۵ سالو ۲ سال😁

خدا حفظش کنه واست 

تا قبل اینکه بچه دار شم دوس داشتم ۳تا پسر داشته باشم

الان میگم خدایا من یچی گفتم تو فکر کن من نفهمیدم 

نشنیده بگیر 

من میبینم دوستام دختر دارن چقدر خوبن .ولی بچه من 😥😂

باشگاه و بیرون رفتن با دوستا تعطیله 

از صبح تا شب باید پشت سرش خونه رو جمع کنم و همیشه هم بهم ریختس 

غذا میخوایم بخوریم نمیزاره 

فیلم میخوایم ببینیم نمیزاره 

بیرون میریم انقد زار میزنه ک سریع برمیگردیم خونه 

شبا ۲ می‌خوابه صبحا ۹ پامیشه طی روزم نمی‌خوابه