در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
تو چ مامان خوبی هستی من اینقدر خوشم میاد تو پارک جایی میبینم از این مادرها مدل شما با بچشون عشق میکن ...
ممنون عزیزم. من فقط از تجربه دیگران استفاده میکنم و بهش توجه میکنم. میبینم خیلی مامانا دلشون میخواد زمان به عقب برگرده و بیشتر وقت صرف بچه ها کنن و بیشتر لذت ببرن خب خودم اون کارو انجام میدم که بعدا حسرت نخورم. بعدشم میبینم با آرامش و بازی بچه آرومه و خودمم با آرامش اون آروم میشم و وقتی مبخنده منم خوشحالم خب سعی میکنم بیشتر بازی کنم و پارک هم وااااااقعا تاثیر گذاره
دقیقا وقتی خونه رد تمیز میکنم و تو اوج خستگی تا میشینیم میبینم مث اول کثیفه خستگی ب تنم می مو ...
استارتر اون خونه نهایتا تا دو سه سال دیگه اینجوری شلوغ و داغون میشه. یه روزی همه این کثیفیا تموم میشه و جمع میشه. اونا بزرگ میشن و نوجوان و جوان میشن و نمیتونی تو خونه پیداشون کنی چون ترجیح میدن با دوستاشون باشن. اون وقت دلت میخواد خونه ات کثیف باشه. همه جا به هم ریخته باشه. خسته بشی اما یبار صدای خنده اش تو خونه بپیچه.