2777
2789

خواهش میکنم تا آخر بخونید،همشو نوشتم که منتظر نمونید.(ظهری ام یه بار همین تاپیکو زدم ولی تعداد کم بود)

من ۲۴ سالمه. بچه ندارم.

۱۷ سالگی ازدواج کردم به اصرار پدر و مادرم، شوهرم ۱۲ سال ازم بزرگتره. خیلی مرد مهربون آروم و با درک و از لحاظ مالی ام وضعش خوبه.

من اوایل دوران نامزدی یه اشتباهی کردن رفتم گوشیشو چک کردم،، و عکس یه زن پیدا کردم و یه سری پیام،،، از اون موقه همیشه بهش شک داشتم دیگه،شوهرم گفت اینا مال گذشتست و من دیگه با کسی نیستم...ولی یکی دوماه دیگه باز تو گوشیش پیام دیدم.

خونوادم اجازه ندادن بهم بزنم نامزدی رو. تا عقد کردیم و باز دوران عقد ازش پیام دیدم،البته این پیاما با آدمای مختلف بود.

خلاصه من بخشیدمش و عروسی کردیم.

باز چند ماه بعد عروسیمون با یکی از همکاراش دوست شد. من از اینجا دیگع افسردع شدم ، به خودم نمیرسیدم به خونه نمیرسیدم.. و همیشه حالم گرفته بود و تو خودم میریختم و داغونتر میشدم...

چن سال گذشت تااینکه تصمیم گرفتم جدا شدم... رفتم یه ماه خونه ی پدرم ولی شوهرمو مادرش اومدن دنبالم منم به اصرار مادر خودم برگشتم،،، بعد شوهرم برنامه ضبط صدا تو گوشیشه  ولی نمیدونه،،، من صدای تماساشو شنیدم تو این مدتی که نبودم فهمیدم یه زن آورده خونمون و باهاش رابطه ی جن سی داشته. بچه ها شوهر من هیچ حسی به این خانوما نداره، فقط خیلی هوله😔💔 الان خودمم بهش سرده سرد شدم هیچ حسی ندارم بهش.

مشکلم یه چیز دیگست،، متاسفانه مادر من به پدرم خیانت کرد، شاید الانم داره میکنه، من خیلی این موضوع داغونم کرده.

واینکه شوهرم و خونوادش اینو فهمیدن(نپرسید از کجا) ، از صداهای تماس شوهرم فهمیدم مادرش داشت بهش میگفت مادر خانومت زن خوبی نیست و مردم خیلی پشت سرش حرف میزنن بنظرم زنتو طلاق بدی بهتر باشه. بچه ها من میترسم بخاطر این حرفایی که پشت سر مادرم و خونوادمه اگه طلاق بگیرم دیگع هیچوقت نتونم ازدواج کنم... و پشت سر خودمم حتی حرف بزنن... توروخدا عین یه خواهر کمکم کنید،،بنظرتون من چیکار کنم؟؟؟😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار مادر شوهرت خیلی زشته برو محکم بش بگو زنیکه خاله زنک پسر خودت هرچی هرزه اس درس میده شما دیگه از من یا خانوادم ایراد نگیر اول پسر خودتو بچسب بعدم بش بگو تو زندگیتون دخالت بیجا نکنه 

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!

چی بگم ممکنه به خاطر حرفهایی که پشت سر مادرته شانس ازدواج مجدد رو از دست بدی ممکن هم هست ازدواح مجدد هم داشته باشی خوشبخت هم بشی، هیچی رو صددرصد نمیشه گفت از هیچی نترس شوهرت هم همچین تحفه نیست. اگه میخواد طلاق بده حتما حق و حقوقتو بگیر دست خالی ازین زندگی نیا بیرون

واین نیز بگذرد....

اونوقت میگه تو چرا صدای منو پسرمو گوش دادی

بگو تصادفی شنیدم 

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!

منم مثل تو مامانم رو خیلی دوست دارم ولی گذشته ی بدی داره اوایل بابام به مامانم خیانت میکنه مامانم هم در جوابش بهش خیانت میکنه الانم مامان بابام باهم خوبن باهم کنار اومدن ولی شوهرم سر این موضوع خیلی اذیتم میکنه حتی بار ها شده به طرز خیلی بدی کتکم بزنه وبا این که میدونه من مشکلی ندارم بهم بگه توهم مثل مامانتی

چون گفتی مثل یک خواهر دارم بهت میگم شوهری که اینهمه بهت خیانت کرده کجاش مهربون و بادرکه؟؟؟؟؟؟؟ از حرف مردم و اینجور چیزا نترس دختر جان بزار هر چی میخوان بگن شما اگه به زندگیت با این اقا ادامه بدی بدتر افسرده میشی 

قوی باش ، الان وقت طلاق گرفتن ازشوهرت نیست ،فعلا باید سعی کنی کاری یا هنری یاد بگیری بعد اقدام کنی ب ...

خیلی باعث شده احساس ضعف کنم... و دربرابرشون سکوت کنم😭😭😭

چه کاری یاد بگیرم؟؟؟