2777
2789

اول خودت اقدام کن برای طلاق خیانت هیچ توجیهی نداره اون صداهای رابطه رو به عنوان مدرک داشته باش اگر کتکت زد برو شکایت کن و سریع برو پزشکی قانونی نامه بگیر خودش میشه یه کمک برا جدا شدنت یه وکیل خوب پیدا کن و جدا شو با چیزی که گفتی بهتره کلا فکر زندگی با مادرت بعد جدایی رو از سرت باز کنی پس باید به فکر یه شغل خوب باشی و حداقل رهن کردن یه خونه بعد طلاق سعی کن وکیل خیلی خوب پیدا کنی و مهریت هرچی هست بگیر

در آغوشِ خدا {🤍}

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز وقتی شوهرت تعهد نداره و افسردت کرده چرا داری ادامه میدی؟ به نظر خودت کلأ مجرد بمونی بهتر از موج ...

چرا بهتره...

ولی مستقل نیستم...

از طرفی احساس ضعف میکنم بخاطر مادرم و این همه حرف ک مردم پشت سرش میزنن😔💔

خیلی باعث شده احساس ضعف کنم... و دربرابرشون سکوت کنم😭😭😭 چه کاری یاد بگیرم؟؟؟

آرایشگری ، خیاطی ،حسابداری 

اینقدر هم دنبال این نباش که باز شوهر کنی 

از این اولی چه خیری دیدی که دنبال دومی هستی

چرا بهتره... ولی مستقل نیستم... از طرفی احساس ضعف میکنم بخاطر مادرم و این همه حرف ک مردم پشت سرش م ...

فوقش محلتونو عوض میکنی 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

گر یک زن کمی از زیبایی بی‌بهره باشد، باید بیست برابر یک مرد، باهوش باشد تا حداقل اگر نه عشق، کمی احترام به خودش جلب کند!!
چرا بهتره... ولی مستقل نیستم... از طرفی احساس ضعف میکنم بخاطر مادرم و این همه حرف ک مردم پشت سرش م ...

اول خودت اقدام کن برای طلاق خیانت هیچ توجیهی نداره اون صداهای رابطه رو به عنوان مدرک داشته باش اگر کتکت زد برو شکایت کن و سریع برو پزشکی قانونی نامه بگیر خودش میشه یه کمک برا جدا شدنت یه وکیل خوب پیدا کن و جدا شو با چیزی که گفتی بهتره کلا فکر زندگی با مادرت بعد جدایی رو از سرت باز کنی پس باید به فکر یه شغل خوب باشی و حداقل رهن کردن یه خونه بعد طلاق سعی کن وکیل خیلی خوب پیدا کنی و مهریت هرچی هست بگیر

در آغوشِ خدا {🤍}

به نظرم بهتره جدا بشی و بری سر کار . درسته که مادرت کار بدی می‌کنه ولی دلیل نمیشه که تو خودتو پاسوز کنی. مردی که سراغ زنهای خیابونی می‌ره نمیتونه همسر مناسبی باشه. تا بچه دار نشدی و سنت بالا نرفته خودتو نجات بده

ببین اینی که میگم ناراحت نشی واقعیته اول اینکه آدما تغییر نمیکنننن این برای من ثابت شده است این تویی که باید خودتو با شرایط بسازی..چون شوهر منم اشکالاتی داشت مثل مشورت همه ی کاراش با ننه اش.‌.هفت سال هر چقد پیش مشاور و روانشناس رفتم نتونستم اخلاقشو تغییر بدم نهایتا آخرین مشاوری که پیشش رفتم گفت این رفتارا تغییر نمیکنه اما تو میتونی با مدیریت کارات آسیبی که بهت میرسه رو کمتر کنی!یا به حداقل برسونی...مادر شوهر فلان فلان شده ات هم از اول میدونسته پسرش اهل این کاراس اومده گفته ببخشید اینو میگم گفتی خواهرانه کمک کن میگم اینو.‌‌.اومده گفته پدر فلانی خودش خیانت کرده به زنش و دست این دختر بسته اس در آینده پسر من هر کاری کنه این جرات نداره چیزی بگه!مادرشوهر منم چون خانواده ی من آدمای ساده ای بودن و مادرم بساز بود یه بار حتی شوهرم از دهنش دراومد که مادرم گفته چون یلدا بسازه تو هر شرایط مالی همین خوبه چون مادرمم همین بود!ولی منم خرج کردم هر چقدم شوهرم میگفت ندارم حتی شوهرم بهم دروغ گفت درباره کارش...منم با بلانسبت خر کردن ازش پول گرفتم‌.‌‌..مشکل شما هم یه جوری هس که چون پدرت اینجوری کرده عزت نفس درون تو خورد شده و خودتو یک قربانی میدونی که چون اینجوری شده پس بقیه اگر به من بدی هم کردن چون پدرم اینجوری کرده میسوزم و میسازم!!دختر خوب تو این حسو به شوهرت القا کردی‌‌‌ از همون اول...خودتو جمع و جور کن...اگر مستقل نیستی و سر کار نمیری خودتو با یه کار سرگرم کن‌...پیش روانشناس برو تا اعتماد به نفس و عزت نفس از دست رفته ات برگرده‌‌‌..همش نیاز به تمرین داره...جلوی شوهرت محکم باش ن اینکه احترامو نگه نداری با ادب جلو برو...بهش ثابت کن زن زندگی هستی. ‌.نمیخوام بگم بسوز و بساز‌‌‌..همه ی زندگیا بالا و پایین داره هیچکس بی مشکل نیست فقط مدیریت میخواد...اگررر به شوهرت حس وابسته بودن خودتو بهش میدی کمش کن!خیلی از خانمایی که اینجور مشکلی دارن همش زنگ میزنن به شوهرشون یا همش میگن دوست دارم یا بدون تو هیچ جا نمیرم و بدون تو نمیتونم های یک طرفه!!!بقیشو تو پست بعد میگم

آخه خودت میای بیرون بعد میترسی طلاقت بدهداگه  قراره زندگیت خراب بشه اول زندگی اوتی گه داره زندگیتو خراب میکنه رو خراب کن دوم ببین چقدر مهریه داری این نادر شوهر عوضی که زندکی تو خراب میکنه اکر شوهرت داره با چهار تا زن. صحبت میکنه بهدبار هم‌آورده خونه دلیلش همون مهربونیشه آدم هایی از این دست مشکلشون نه گفتنه زندگیتو که جهنم نکرده برات زندگیتو ساخته باهات آرامش داره من میتونم بشکافم اینو برات در کامنت نمیگنجه مهم اینه که جهنم برات درست نکرده تو بایداول اینو بدونی بعد اهرم فشار بزاری بهش بگو منم مثل خودت میشم  اینها ایجاد ریاکشن میکنه والا می‌سپری به زمان اونموقع شوهرت نمیتونه در بیاد الان نیاز به شوک داره شوهرت بسیار مردا حساسن که زنشون با کس دیگه باشه میشکنن واما در مورد مادرتوبرو خونشون بگو ار الان یکساعت وقت داری شماره تلفنهارو رو کنی یک تماس هم بگیری بکی تمام در حضور من با اسپیکر بگی تمامه بلاک اسدالله خان الان خوابه نداریم بلید تمام کتی هر وقت زنگ زدم لایو بدی ۳ ثانیه دسشویی هستی محرمیم باید لایو بدی تمام شماره هارو تمام تماس هارو من رو ی گوشیم میزارم نظارت میکنم بیرون از خونه بلید به من بگی یه دهنشو نقض کن تا بهت بگم اکه گفت چشم شروع تو یکساعت پاک و تطهیر  کن برای همه چی دارم گوشی دوم و همه چی دارم همه  کسی داره این مطلبو مینویسه تخم لین کاره والا بهم خیانت نشده ولی ما این موارد و داشتیم کردیم ادمشون کردیم چاره ای نیست،علت شو بگم داجع به مادرت کله ات سوت میکشه واگر هم مقاومت کرد بگو باشه میخاستم آدم بشی خدا حافظ با پدرت در کمال آرامش جریانو بگو نره مهریشو بزاره اجرا پدرت به هرکی اعتماد. داره خونه رو بنام میکنه یک وکالت کاری تام الاختیار میگیره به تیپا به مادرت میزنه گوشه خیابون میدونی مادرت چرا طلاق نمیگیره چون این خانوم صرفا دستمال کاغذه اکر کسی بهش قول داده بود صد بار باباتو ول کرد گوش نکن میگن ببین کم گداشته شاید بابان زن اگه هرز نباشه آنقدر کارها میتونه بکنه که نگو

یلدام ادامه ی حرفامو اینجا میگم

یکی از دوستای من همچین مشکلی داشت...شماره ی دختره رو پیدا کرد هر چی از دهنش دراومد بهش گفت...شوهره هم ترسید یکم...اومد گوشیه شوهرشو هک کرد که اینستاش رو گوشی خودش باز شه...شوهرشو نشوند گفت بار آخرت باشه...همه ی فالووینگای خانوم شوهرشو حذف کرد تو بیو نوشت متاهل...شوهرش جرات نمیکنه دیگه غلطی کنه جلوشو کوبونده...اگر اعصاب داری اینکارو انجام بده اگر بازم پیش اومد دختره رو پیدا میکنی میگیری میزنیش تا حساب کار دست شوهرت بیاد...اگرم حوصله و اعصابشو نداری خودتو به یه کار سرگرم کن وقتی شرایطتت مناسب شد و دیدی شوهرت هنوز سروگوشش میجنبه اون دیگه از بی لیاقتیه خودشه...باهاش اتمام حجت میکنی و بعدم با خوبی میگی خداحافظ...واقعا اگر اعصابشو نداری اینکارو انجام بده...در کل هررر کاری بخوای بکنی نیاز به صبرررر زیااااد داره...تو یه پل پشت سرت داری و چند راه جلوت...کاری نکن پشت سرت خراب بشه بذار بری جلو از شوهرت که جلو زدی چه از نظر قدرت درونیت چه از نظر استقلال مالی اونوقت اونه که میفته به پات که بمون..خودتو همه جوره جمع و جور کن میدونم سخته...خودم آدم ضعیفی بودم...کم حرف نشنیدم کم خورد نشدم...وایسادم رو پای خودم الان چند ماه دیگه ماشینم که با پول خودم دارم میخرم و مدلش بالاتر از مدل ماشین شوهرمه میرسه دستم!میگم که خودتو جمع کنی...من رفتارمو با شوهرم تنظیم کردم تو هم میتونی