2777
2789
عنوان

توی اینمدتی که نی نی سایت بودم

268 بازدید | 35 پست

توی اینمدتی که توی این سایت بودم همیشه سعی کردم ادب رو رعایت کنم،جوری که بزرگتر از خودم رو حتی با کلمه تو خطاب نکنم

چه برسه به اینکه دل بشکنم یا بخوام کسی رو بخاطر سوالش یا حرفش مسخره کنم چون از دل شکستن خیلی میترسیدم

من همیشه حرفای دلم رو با صداقت و سادگی گفتم یا گاها کمک میخواستم اما وقتی امشب دیدم یه عده محدود مسخرم میکنن دلم شکست و اشک از چشمهام سرازیر شد منی که خیلی وقته راحت گریم نمیگیره

گریه برای منی که میگرن مزمن دارم عین یه تیر میمونه ولی دست خودم نبود

میدونم اینجا مجازیه انتظاری هم نمیشه داشت ولی کاش توی هرشرایطی مواظب گفته هامون و لحن بیانمون باشیم و به احساس طرف مقابلمون هم دقت کنیم که با چه حالی میاد باهامون صحبت میکنه،اگر کمکی نمیکنیم حداقل نمک روی زخم نباشیم و درست صحبت کنیم

بعد از حذف تاپیکهام برای همیشه از اینجا میرم و اگر میتونستم همین الان اینکار رو میکردم

به امید روزی که شخصیت ادمها بقدری رشد کنه که به خودشون اجازه ندن یکی رو به سخره بگیرن

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بدجور درکتون میکنم. منم ب احتمال زیاد این محیط رو ترک میکنم شایدم به حداقل برسونمش.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره عزیزم. صدای دل شکسته رو خدا میشنوه.  شما از خوب بودن دست برندارید.

اره عزیزم 

خیلی خوب شد فهمیدم که باید اول از همه با خدای خودم حرف بزنم نه بنده هاش

همه جا همه نوع ادم وجود دارن بعضا به معنای واقعی انسان بعضا هم خوی درندگیشون میچربه ب انسانیت مهم ذهن ماست ک چجوری واکنش نشون میده ک اونم باز برمیگرده به نحوه ارتباط ذهنی، دست خود ماست ک چیو بگیریم و تو ذهنمون حملش کنیم

اگر کسی‌رو دارید که دوستتون داره و شما هم اونو دوست دارید،به هیچ چیزدیگه‌ای فکرنکنید،.مراقب‌حرفاتون‌باشید،بعضی‌وقت‌هاحرفاتون‌شب‌تاصبح‌یه‌نفرروبیدارنگه‌میداره!❦︎ ·—·—·—·—·—·—·—·—·📂.قدر ادم ها رو بدونیم گاهی ادما میگن شب بخیر ولی دیگه صبح بخیری در کار نیست ،هميشه يادمان باشدکه نگفته ها را ميتوان گفت !ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت ...چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ،شکست با کوزه است ...دلها خیلی زود از حرفها میشکنندـــــــــــــــــــــــمراقب‌حرفامون‌باشیم🤍 کاربر مرد می باشم و کلام آخر هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد ب عشق ❤🐱🐣🌱(درخواست دوستی قبول نمیکنم )
بدجور درکتون میکنم. منم ب احتمال زیاد این محیط رو ترک میکنم شایدم به حداقل برسونمش.

گاهی وقتا خوبه خیلی از کاربرهای اینجا هستند که محترمن و به بقیه کمک میکنند ولی درمقابل کسایی هم هستند که ناسنجیده حرفشون رو میزنن

اگر حس میکنید که ممکنه یروز اسیبی بهتون بزنه برید خیلی بهتره...

بودم تاپیک قبلت  چیز بدی کسی نگفت عزیزم  منم با تو همسنم عزیزم خواستی حرف بزنیم ♥️♥️

نه چیز بدی نگفت ولی گویا واسشون اهمیتی هم نداشت که راحت میخندیدن میتونستن با لحن دیگه ای همون رو بگن...ولی اهمیتی نداره من هم گله ای ندارم از کسی

قربونت عزیزدلم زنده باشی الهی❤

گاهی وقتا خوبه خیلی از کاربرهای اینجا هستند که محترمن و به بقیه کمک میکنند ولی درمقابل کسایی هم هستن ...

موافقم همه جا ادم خوب و بد هست

من بیشتر سر بحث های سیاسی اذیت میشم ک یه عده خیلی متعصبانه و با توهین جواب میدن و وقتی منطقی باهاشون صحبت میکنن میگن چند سالته و .... در حالی ک جوابی ندارن ک بدن :) 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
استارتر چی گفتن مگه ؟ الان رفتم دیدم جز یه نفر که استیکر گذاشت بقیه حرف بدی نزدن

نمیخوام واقعا مستقیم بگم ولی دوتا عزیز بودن

نمیدونم دست خودم نبود ناخوداگاه با دیدن همون استیکرهای خنده اشک از چشمهام جاری شد

شاید چون خودم وقتی کسی حالش خوب نیست اونطور برخورد نمیکنم توقع داشتم بقیه هم همینطور باشن ولی خب توقع بیجایی هست و این دیگه اخرین تاپیک من بود...

همه جا همه نوع ادم وجود دارن بعضا به معنای واقعی انسان بعضا هم خوی درندگیشون میچربه ب انسانیت مهم ذه ...

درسته عزیزم

نمیخوام واقعا مستقیم بگم ولی دوتا عزیز بودن نمیدونم دست خودم نبود ناخوداگاه با دیدن همون استیکرهای ...

ناراحت نشو گلم  حتما نمیدونستن تو چه شرایطی هستی  به دل نگیر . ان شاالله دلت شاد بشه 

.