2777
2789
عنوان

توی اینمدتی که نی نی سایت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
حساس شده ادم وقتی ناراخته به همه وی واکنش میده

اره دروغ چرا وقتی که گفتم ناراحتم و حالم خوب نیست توقع نداشتم ته جمله هاشون یا پستهاشون از خنده استفاده کنن و یه عده بیان لایک کنن

چون اگر خودم بودم همچین کاری رو نمیکردم یا ترجیح میدادم سکوت کنم

شاید هم کسی فکر نمیکزد من ناراحت بشم واسه همین منم گله ای از کسی ندارم ولی گفتم چون بار اول نیست دیروز داخل یه تاپیک دیگه ام هم یه همچین رفتار مشابهی دیدم

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
ناراحت نشو گلم  حتما نمیدونستن تو چه شرایطی هستی  به دل نگیر . ان شاالله دلت شاد بشه

اره عزیزم حق با شماست مرسی از همدردیتون❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم همه جا ادم خوب و بد هست من بیشتر سر بحث های سیاسی اذیت میشم ک یه عده خیلی متعصبانه و با توهی ...

همیشه به سن نیست

ولی چیزیه که داخل جامعه ما جا افتاده اگر سنت کم باشه حق هیچ اظهارنظری نداری و باید ساکت بمونی

متاسفانه ذهنیت خیلی ها هم هست و نمیشه کاریش کرد

توی این جور موضوعاتی که گفتی وقتی با جاهل بحث میکنی بدتر خود ادم اذیت میشه

امان از این زبون که ی تیکه گوشت اما به هرطرفی حق وناحق میچرخوننش.

گاهی وقتا ادم نمیخواد حق رو هم کسی بهش بده

فقط سکوت یا درک کردن حال طرف مقابل توی واکنشمون هم کافیه...

گاهی وقتا ادم نمیخواد حق رو هم کسی بهش بده فقط سکوت یا درک کردن حال طرف مقابل توی واکنشمون هم کافیه ...

👏👏👏

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
همیشه به سن نیست ولی چیزیه که داخل جامعه ما جا افتاده اگر سنت کم باشه حق هیچ اظهارنظری نداری و باید ...

دقیقا

امشب تصمیم گرفتم دیگه تو بحثای سیاسی نظر ندم چون بعضیا هیچ وقت قصد ندارن از خواب بیدار شن و فقط با کسایی در مورد این موضوع ها حرف میزنم ک خودشون بخوان صحبت منطقی داشته باشیم وگرنه خودم اذیت میشم گاهی وقتا هم باید فکر خودمون باشیم انگار خوبی کردن نیومده بهم :))

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
این اتفاق برای من هم بارها افتاده ولی چه میشه کرد

شاید ترک کردن اینجا گاها بهترین راه باشه اگر ادم تحمل نداره

من یمدت زیادی وابسته شده بودم ولی الان واقعا خداروشکر میکنم که همین بهونه ای شد که زده بشم از اینجا

دقیقا امشب تصمیم گرفتم دیگه تو بحثای سیاسی نظر ندم چون بعضیا هیچ وقت قصد ندارن از خواب بیدار شن و ف ...

اره عزیزم اینطور ارامش خودت بیشتره

بقول خودت ادمی که خودشو به خواب زده رو نمیشه هیچ طوره بیدار کرد تا خودش نخواد پس باید به حال خودش رهاش کرد تا بالاخره یروز بیدار شه

اره عزیزم اینطور ارامش خودت بیشتره بقول خودت ادمی که خودشو به خواب زده رو نمیشه هیچ طوره بیدار کرد ...

دقیقا

فقط امیدوارم وقتی ک از خواب بیدار میشن دیر نشده باشه :) ممنون از همدردیتون ❤

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
دقیقا فقط امیدوارم وقتی ک از خواب بیدار میشن دیر نشده باشه :) ممنون از همدردیتون ❤

اون دیگه به خودشون بستگی داره...

کاری نکردم عزیزدلم تو هم همینطور مرسی که اومدی تاپیکم شبت بخیر❤

اون دیگه به خودشون بستگی داره... کاری نکردم عزیزدلم تو هم همینطور مرسی که اومدی تاپیکم شبت بخیر❤

خواهش میکنم شبتون به خیر و حال دلتون خوش ❤🌱

نه چیز بدی نگفت ولی گویا واسشون اهمیتی هم نداشت که راحت میخندیدن میتونستن با لحن دیگه ای همون رو بگن ...

الهی لال بشن اینجور ادما. 

بخدا بارها دیدم یا برا خودم پیش اومده یا بقیه که یه تاپیک میزنیم ، اعصابمون خورده، حالمون بده، بعد یه بلانسبت بیشعور احمق میاد نیششو وا میکنه میخنده.