2777
2789
عنوان

توی اینمدتی که نی نی سایت بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 35 پست
الان تاپیکاتو نگاه کردم بجز اون که گفتی اگه مردی اینو بگه چ فکری می کنید تاپیکای دیگتو ندیده بودم و ...

😅😅نه عزیزدلم من اتفاقا ادمی نیستم که زود برنجم کلا ارومم

تاپیک قبلم یکی دونفر شاید ناخواسته یه خنده گذاشتن که دست خودم نبود و ناراحت شدم چون از حالم گفته بورم ولی گله ای هم ندارم چون شاید فکرشم نمیکردن

عزیزمید❤

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
الهی لال بشن اینجور ادما.  بخدا بارها دیدم یا برا خودم پیش اومده یا بقیه که یه تاپیک میزنیم ، ...

شاید توجیهشون هم اینه که چیزی نگفتند

ولی وقتی یه نفر یچیزی رو میگه و پشت سرش یه عده بکوب لایک میکنن همون لحن با تمسخر رو ،گاها دل ادم میگیره

کاش از تاپیکها بگذرن و چیزی نگن اصلا مخصوصا زمانی که حال اون طرف رو میبینن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی شکر عزیزم به دل نگیر، ایشالله حالت خوب بشه بیای تاپیک شادی بزنی 💖💖

کلا چیزی رو بدل نمیگیرم عزیزم الانم خیلی بهترم قربون شما عزیزدلم مرسی از محبتتون❤

اینجا مجازیه و نمیشه آدمها و فرهنگ و .... رو دید . هر مدل آدمی پیدا میشه .بدترین چیزی که تو مجازی شنیدم تو یه پیج مربوط به نکات خانه داری بود که من چیزی گفتم و اصلا موضوع مسایل مربوط به خونه و مثلا ترفندهای خونه داری بود  و یک خانم بدترین تهمت های جنسی رو بهم کرد و بهم تهمت هرزگی زد.یادم نمیره .خیلی بد بود حرفش .خیلی زیاد.من تا چند روز گریه میکردم الآنم که می‌نویسم دستام می لرزه با اونکه چند سالی میشه ازون اتفاق گذشته.با این که دنیای واقعی و مجازی متفاوتند اما حرفها واقعی هستند و دلها واقعی میشکنن من که نبخشیدمش و واگذارش کردم به خدا.

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شاید توجیهشون هم اینه که چیزی نگفتند ولی وقتی یه نفر یچیزی رو میگه و پشت سرش یه عده بکوب لایک میکنن ...

امشب تاپیکتونو دیدم، داغ دلم تازه شد. 

پارسال ، سر یه چیزی خیلی ناراحت بودم ینی تا مدتها واسع اون موضوع عذاب کشیده بودم، تو متن هم گفتم حالم خوب نیست ، یکی با خنده و تمسخر نظر داد . 

یا مثلا بیخود و بیجهت گزارش میزنن تاپیک آدمو. 

یا قضاوت میکنن. 

عزیزم ، واسه ارامش خودتم که شده ،یا اومدن به این سایتو کنار بزار یا صرفا سوالاتی در مورد نحوه پخت قورمه سبزی و این چیزا مطرح کن . یا مارک کرم و اینا.  

اینجا واسه درددل ، جای مناسبی نیست. 

چون بعضی وقتا واقعا روحیه ی ادمو نابود میکنن. 

البته همه رو جمع نمی بندم. اینجا ادمای بافرهنگ و باشعور هم هستن . ولی خب تعداد اونایی که اون رفتارای زشتو میکنن هم کم نیست متاسفانه.