2777
2789
اره بابا شکر خدا سالمه الان داره میره به امید خدا سه سال هنین الانم همینطوره هنوز ولی نگاهش درست شد ...

میفهمم واقعا حستونو خداروشکررر خیالتون راحت شد

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتش بود خوب شد؟

یادم نیس بخدا. فک کنم دوسالگی

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

خیالمو راحت کردین مرسی

منم پارسال که دخترم ۳ سالش بود داغون شدم یکسره گریه میکردم و هی تو نت اوتیسم سرچ میکردم . دیگه میخاستم ببرم چک کن شوهرم نزاشت میگفت دیوونه شدی . بچه من دیر حرف زد خیلی کلمه میگفت بخاطر همین اکثرا متوجه حرفاش نمیشدن جیغ میزد😥😥😥 گفتار درمانی بردم هم تاثیری نداشت . تا چند ماه گذشت خودش کامل حرف زدن راه افتاد دیگه . دختر منم گیر میده همه چی میخاد میبینه . شب دیر میخابه زیاد تی وی نگاه میکنه . فقط غذا و خوراکی های خاص میخوره مثلا برنجش فقط سفید خورش اصلا نمیخوره فقط گوشت و مرغ کبابی😁😁😁 ببین عزیزم اگه بچتون با هم سن هاش بازی میکنه با دیگران ارتباط اجتماعی برقرار میکنه به خودتون محبت کردن رو بلده اصلا نگران نباش . دختر من خیلی علاعم داشت ۳ سالگی که کاملا به اوتیسم نزدیک میشد . خداروشکر بزرگتر شد خوب شد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
به فامیلی ربط نداره اصلا اوتیسم دلیلشو پیدا نکردن اصلا متاسفانه

وای خدایا من یه بچه دیدم این بچه چشم قورباغه ایی خدایا هیچ از ذهنم نمیره بیچاره مادرش چی میکشه 

بزن نت بخون واقعا هر روز به بچه فکر میکنم 

چند وقتشه الان

۵سالش نشده،دوماه مونده.

حرف زدن بلده ها،نمیخواد حرف بزنه،گفتاردرمان میگه سکوت انتخابی.کاردرمان میگه تنبله.

ریتم آرومی داره کلا،برعکس من که عجولم

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
۵سالش نشده،دوماه مونده. حرف زدن بلده ها،نمیخواد حرف بزنه،گفتاردرمان میگه سکوت انتخابی.کاردرمان میگه ...

اذیتاش چیا هستن؟ تو چه موردی اذیت میکنه؟ یا بچه ارومیه کلا؟

خدایاشکرت
اذیتاش چیا هستن؟ تو چه موردی اذیت میکنه؟ یا بچه ارومیه کلا؟

ارومه،البته شیطنت داره،اما کلا بچه آروم وتمیزیه.اصلا اذیت نمیکنه،خب پیش میاد برای چیزی لج کنه.یا کاری بهش بگم انجام نده که طبیعیه

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅