من بچم همه چی میخواد میکه مامنه یعنی مال منه نمیدیم میشینه گریه میکنه میترسم اوتیسم باشه
نه عزیزم، بچه شما اوتیسم نیست. نگران نباش
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیر غذا نمیخوره یه چیزیو بخواد تاکید میکنه باید بهش بدیم میگه مامنه مامنه با گریه یعنی مال منه بدین ...
عزیزم الکی فکرت درگیر نکن کلا مادرها حساسن رو بچه هزارتا فکر میاد تو سرشون منم زیاد از این فکرها داستم برای اینکه ذهنت آزاد کنی ببر دکتر اگه آزمایشی تستی چیزی هست بگیرن خیالت راحت بشه
من بچم همه چی میخواد میکه مامنه یعنی مال منه نمیدیم میشینه گریه میکنه میترسم اوتیسم باشه
وااااه بیشتر بچه ها تو این سن اینطورن دختر من کوچیکتر بود اینجور بود خیلی منم میترسیدم الانم ۴ سالشه هر چی میبینه میخاد ولی دیگه مثه قبل نیست گیر بده یا جیغ و داد کنع لوس هست به نطر من
دیگه هیچی متفاوت نداشت تا قبل از ۲۲ ماهگی به جز جرف نزدن؟
بله،واکنش به اسم پنجاه پنجاه بود که گفتار درمان گفته بسکه تو پنج دقیقه ده بار بیخودی صداش میکنی،بچه تمایل به جواب نداره.دیگه الکی صداش نکردم،دیدم حل شد
هیچی نمیخوره از دوماهگی لب به شیر نمیزنه گفتن از رفلاکسه دکتر بردمش گف هنوز خوب نشده رفلاکسش نمیدونم ...
بچه من ببرمش پارک یک جیغ بنفشی میکشه بخوام بیارمش والا فقط بچه منم اینجور یه چیز بخواد همون ندمش زمین زمان بهم میدوزه مدامم دست بزن داره میزنمون با اینکه من رفتارم باش خوبه خیلی
خییییلی، شب و روزمون گریه و دعا بود. برادرم از فکر و خیال و غصه؛ به هزار تا درد افتاد. سه ماه بیمارستان بستری شد. کلا خیلی طول کشید با خودشون کنار بیان و درمان این بچه رو شروع کنن. اولاش که آدم میفهمه شوکه میشه
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊