2777
2789
بله،واکنش به اسم پنجاه پنجاه بود که گفتار درمان گفته بسکه تو پنج دقیقه ده بار بیخودی صداش میکنی،بچه ...

به اسمش برمیگشت قشنگ؟ الان چی برمیگزده به اسمش

خدایاشکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی نمیخوره از دوماهگی لب به شیر نمیزنه گفتن از رفلاکسه دکتر بردمش گف هنوز خوب نشده رفلاکسش نمیدونم ...

وااا، چه ربطی داره. الان ۹۰ درصد بچه ها رفلاکس دارن. بچه خود منم رفلاکس داشت، دارو دادم خوب شد

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

زدهnt عزیزم اللن درست یادم نیست فقط میدونم تو اون مسخص برا بچه  یه آب پشت گردن اندازش میزنن فقط ...

دیدم،ntزده۱٫۹هفته سیزدهم🙄.

Nftهفته نوزدهم بوده

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
خییییلی، شب و روزمون گریه و دعا بود. برادرم از فکر و خیال و غصه؛ به هزار تا درد افتاد. سه ماه بیمارس ...

الهی بگردم خدا خودش کمک کنه واقعا سخته درک میکنم 

یچه اولشون بوده؟

خدایاشکرت
اوتیسم نبود دیگه درسته؟ شما فقط شک کزدن بودین الکی؟

اره بابا شکر خدا سالمه الان داره میره به امید خدا سه سال

هنین الانم همینطوره هنوز ولی نگاهش درست شده. قبلا مثل شما زیاد فکرو خیال میکردم حتی تو چشمام نگاه نمیکرد انگار نمی‌شناختم کلا 

اره سن طلایی بچه همون چند سال اوله ای کاش زودتر میبرد ولی میدونی نمیتونست قبول کنه میگف شاید یکم بزر ...

اره دیگه، نمیخواستن قبول کنن. داشتن طفره میرفتن از درمانش. به امید اینکه حدسشون اشتباه بوده باشه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

الهی بگردم خدا خودش کمک کنه واقعا سخته درک میکنم  یچه اولشون بوده؟

نه گلم بچه دومشونه. ضمنا فامیلم هستن با برادرم