2777
2789

من فقط یه نوشته از شوهرم میخواستم 

یه ضمانت 

واسه وامی که بابام گرفته 160 میلیون و اقساطشم حدود برجی 5 میلیونه گفتم یه نوشته بده که اینا رو پرداخت میکنی هر جوری گفتم تو زبون گفت میدم اما نوشته بهت نمیدم اما تا عصبانی شد گفت نمیدم گفتم واسه این که خیال منو راحت کنی بده اما حاضر نشد. 

آروم گفتم منطقی گفتم تهدیدش کردم دعوا راه انداختم گفتم زندگی نمیکنم باهات گفت باشه 

آخرم زندگیمون پاشیده شد از هم

اه یعنی مرد اینقدر غد و کله شق؟ که حتی همکارش هم بهش گفت زندگیت زن و بچت بیشتر ارزش دارن یه نوشته دادن حرف منطقیه.

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام برا شوهرت گرفته؟؟؟

خب اگه اعتماد نداری وام درست نکنه یا ضامن نشه 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

توام خیلی ساده ای 

گند زدی ب زندگیت

نوشته بده چیه ! توهین ... 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
خب اون نوشته از نظر قانونی ارزش نداره که؛ تو که میخواستی محکم کاری کنی باید میرفتی دفتر اسناد رسمی

دقیقا

اگه مطمئن نبودید که میده اصلا کار درستی نکردید که پدرتون رو تو موقعیت بد قرار دادید عذر میخوام ولی مقصر شما هستید اگه اعتماد به پرداختش نداشتید از طرف همسرتون نباید پدرتون رو درگیر مسائل زندگی خصوصیتون میکردید

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم