2777
2789
تورو خدا از کلمه اقامون اقاتون استفاده نکنید شوهره دیگه  نهایتا همسر

اوووق

انقد بدم میا اقامون آقامون اقاتون آقاشون میکنن 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا شوهرت پرداخت کنه

بابام واسه شوهرم وام گرفته شوهرم داده بابت رهنی خونه رهنی هم به نام خودشه  حالا بازی درآورده یه بار میگه قسط میدم یه بار میگه نمیدم تا عصبانی میشه منم استرس دارم میترسم اخلاقش هم خیلی بد شده میخوام خیالم راحت باشه یه جا بنویسه که این وام مال منه قسطاشو میدم که اگه مشکلی هم بینمون پیش اومد یا جدا شدیم خیالم راحت باشه چون بابام خیلی رو قسطاش حساسه

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بابام واسه شوهرم وام گرفته شوهرم داده بابت رهنی خونه رهنی هم به نام خودشه  حالا بازی درآورده یه ...

شما که به جدایی فکر میکنی پس چرا اجازه دادی پدرتون براش وام بگیره

زندگی زیباست ...
عزیزم اگه بابات رو خوش حسابی حساسه، وام نگیره بده به همسرت! چون پدر من اینجوریه و فشار رو شما زیاد م ...

متاسفانه رو یه روزشم بیش از حد حساسه مجبور بودم رهنیش 10 میلیون بود صابخونه میخواست اثاثمونو بریزه تو کوچه هیچ جا بهمون خونه نمیدادن مجبور شدم از بابام بخوام برامون وام بگیره بعد میخواستم به نام خودم بزنم که خیالم راحت باشه یهو تو بنگاه گفت واسه وام ودیعه بع نام ایشون بزنید خریت کردم این آدم جنبه نداشت بعدم که به بابام توهین کرد زنگ زد به بابام به جبران زحماتش با بابام بحثش شد بابام داشت حرف میزد به بابام گفت گوه خوری نکن. اینو کجای دلم بذارم؟

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
شما که به جدایی فکر میکنی پس چرا اجازه دادی پدرتون براش وام بگیره

اون موقع که فکر نمیکردم مشکل مالی شدید داشتیم صابخونه جوابمون کرده بود خونه بهمون نمیدادن با 10 تومن رهنی بابام وام گرفت رسوندیم به 160 اما این آدم جنبه نداشت. گفتیم حالا که وام به نام بابامه تو ضامن بیار گفت من کسی رو سراغ ندارم ضامن هم شوهر خاله هامون رو بردیم حالا اون هیچ جاش گیر نیست بهش هم میگیم نوشته بده بهش برمیخوره میگه اعتماد بهم داشته باشید. کلی هم دعوا داشتیم و داریم اخلاق هم نداره یه بزرگترش هم احترام نمیذاره چطور میشه بهش اعتماد داشته باشیم زور میگه تقی به توقی هم میخوره که میگه طلاق

اره چند سال پیش رفتم خونه ی پدر شوهرم صحبت خونواده ی من شد پدرشوهرم یه دفعه یه گوز گنده از خودش تولید کرد  «یعنی به خونوادم بی احترامی کرد» البته الکی سرفه کرد وسطش بلند گوزید مادرشوهرمم روسریشو گرفت جلو دهنش یواشکی میخندید منم همون دقیقه اومدم خونم به روشونم نیوردم بعد جریانو برای شوهرم تعریف کردم و کلی گریه کردم بعد از شوهرم خواستم که یک ماه پاشو خونه ی باباش نزاره تا بفهمن پشتمی و هوامو داری و ناراحت شدی که به زنت بی احترامی کردن ولی شوهرم برگشت گفت برو بابا به خاطر تو با بابام بد بشم منم گفتم اصلا نمیخوام بی احترامی کنی یا بروشون بیاری فقط فقط یک ماه نرو اونجا ولی شوهرم فرداش رفت خونشون منم تا دو ماه نرفتم آخرش مادرشوهرم کلی گلایه چی شده نمیایی؟ آیا کسی حرفی زده بهت؟ اصلا خودشونو زدن کوچه علی چپ 😐😔شوهرم التماس کرد به خاطر من برو رفتم الان 7 سال از اون ماجرا میگذره ولی دلم با شوهرم صاف نمیشه گاهی بهش میگم از اون کارت ناراحتم عذر خواهی میکنه ولی فایده نداره چند روز پیش گفتم باباتو حلال نمیکنم گفت خوب تو هم برو یدونه بگوز😂😐

اره چند سال پیش رفتم خونه ی پدر شوهرم صحبت خونواده ی من شد پدرشوهرم یه دفعه یه گوز گنده از خودش تولی ...

واقعا چجوری به خودشون اجازه میدن؟ مادرشوهر من ارزوی اینو داره کلفتی خانواده مو کنه ، چون از بچگی و بعد ازدواج همیشه فقر مالی داشتن! بعد اومد به شوخی یه گنده گو…ی کرد ؛ منم گذاشتم به پای حسادت یا نفهمیش ولی یه روز به روشون میارم