2777
2789
عنوان

ضربه محکم ب پیشونی بچه م

284 بازدید | 19 پست

سلام.اتاق داشتم چهارپایه رو از دست پسرم میزاشتم بالای کمد . اومد از ی طرف دیگه رد بشه ، پاش خورد به پام ، محکم با پیشونی خورد به لبه در اتاق ، یعنی انقدر باد کرد پیشونیش ، مدام و به زور با باباش یخ گذاشتیم پیشونیش ، اما استرس دارم ، اومدم چهارپایه رو بردارم نره روش ، بدترم شد

سلام من چند بار این بلا سرم اومد زنگ زدم اورژانس گفت اگر علائم خواب الودگی و اینا نداره چیزی نیست و اینا وگرنه ببرید عکس بگیرید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من چند بار این بلا سرم اومد زنگ زدم اورژانس گفت اگر علائم خواب الودگی و اینا نداره چیزی نیست و ...

نه علامتی نداره ، اما میگن ممکنه چند ساعت بعد یا چند روز بعد علامت هاش ظاهر سه ، مدام اینطرف اونطرف میخوره ، یک سال و نیمش پسرم ، اما این سری خیلی بد بود ، یعنی اندازه تخم مرغ باد کرد

اگ بالا اورد سریع ببر اورژانس .الانم میتونی زنگ بزنی۱۱۵بپرسی

ساعت ۶ غروب این اتفاق افتاد ، فقط گریه کرد همین ، بعدشم کارهای عادیش رو انجام داد ، اما پیشونیش کبود و باد ، از ترس خوابم نمیبره

نه علامتی نداره ، اما میگن ممکنه چند ساعت بعد یا چند روز بعد علامت هاش ظاهر سه ، مدام اینطرف اونطرف ...

میفهمم پسر همینه دیگه باورت میشه یه بار پسر من دویید رو سرامیک لیز خورد پیشانیش خورد زمین یه عالمه باد کرد ما ترسیدیم بردیم بیمارستان کودکان و عکس و فلان اینورو اونور نزدیک های ساعت دو نصفه شب رسیدیم خونه لباساشو اومدم در بیارم فرار کرد از دستم دویید باز همونطوری لیز خورد پیشانی اش یه عالمه بدتر باد کرد یعنی اون لحظه یادمه رو زمین نشسته بودم بلند بلند زار میزدم 🤦🏼♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میفهمم پسر همینه دیگه باورت میشه یه بار پسر من دویید رو سرامیک لیز خورد پیشانیش خورد زمین یه عالمه ب ...

واقعا این پسر پسر ، من ی دخترم دارم ،والا اینطور نبود ، شیطون هست اما نه بقدر این پسرم ، یعنی اگه روزی سرش نخوره این طرف اونطرف نمیشه ، اما خب امروز واقعا یکدفعه ای به قدری باد کرد ک منم نشستم گریه کردم ، همسرم نبود نمیدونستم چکار کنم ، اومد کلی یخ گذاشت بهتر شد ، آره بابا پسر منم عبرت نمیگیره

میفهمم پسر همینه دیگه باورت میشه یه بار پسر من دویید رو سرامیک لیز خورد پیشانیش خورد زمین یه عالمه ب ...

خندم گرفت بچم تو بغلمه بیدار شد😂

انشالله عمرش طولانی و با سلامتی باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خندم گرفت بچم تو بغلمه بیدار شد😂انشالله عمرش طولانی و با سلامتی باشه

سلامت باشی 😁

واقعا این پسر پسر ، من ی دخترم دارم ،والا اینطور نبود ، شیطون هست اما نه بقدر این پسرم ، یعنی اگه رو ...

آینه کوچیک بزارید رو سرش جایی که باد کرده

البته همون لحظه باشه بهتره

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊