2777
2789
عنوان

من چجوری بگم ؟؟

803 بازدید | 41 پست

من همسرم فوت شده فعلا تو منزل پدرشوهزم هستم و فقط پس اندازم پول فروش ماشین همسر مرحومم هست ..احتمالا چند وقت دیگه با قرعه کشی و وام خونه بخرم ..چجوری بهشون بگم خونه گرفتم آخه از مقدار درآمد من خبر ندارن ..اوایل هم میگفتن پسرمون پولاش دستته تو رونمبکنی ...چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو اصلا خریدی بخر خونه تو بده مستاجر 

اگر هم میخوای جدا بشی از خونه پدر شوهرت بگو با کمک بابام خریدم یا با کمک داداشم که نگن پول داشته هیچی نگفته مارو آدم حساب نکرده تو خرید خونه بگو ی مقدار و بابام داد یا داداشم داد شریکی خریدیم که چشم داشتی نداشته باشن 

خدایا برای همه چیز شکرت 
وای نگو اصلا خریدی بخر خونه تو بده مستاجر  اگر هم میخوای جدا بشی از خونه پدر شوهرت بگو با کمک ...

اره یا میگم خونه داییمه گفته برو بشین توش تا هروقت خواستی داییم خیلی پولدار

خب بی تعارف بگم که اونا از مال پسرشون ارث میبرن . بچه داری؟ اگر داری ک کارت آسون چون خرجی بچه هاتو باید بدن ... ولی اگر نداری خیلی با سیاست باید بگی و اینکه حق اونارم در نظر بگیری

خب مگر بنا بوده پولهای پسر مرحومشون دست کی باشه؟

انتظار دارن بیاری تقدیمشون کنی؟

فکر میکنم یه کم رودرواسی میکنید یا می خواهید احترامشون رو نگه دارید.

در هر صورت نیازی نیست جار بزنید برای کارهایی که میخواهید انجام بدید.

وقتی هم فهمیدن پرسیدن بگید کار غیرشرعی نکردم که بخوام جواب پس بدم.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.