2777
2789
عنوان

من چجوری بگم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 41 پست
خب الان حقوق دریافتی من با حقوق همسر مرحومم و با کارهای فرعی و خیاطی که میکنم جمعا ماهی ۱۵ الی ۱۳ تو ...

اگر از اول شما رو سین جیم کردن و شما دروغ گفتین خوب مشخصه که به حرفاتون اطمینان نمیکنن.

ولی در کل میخوام بگم شما نیازی به دروغ گفتن ندارید.

از یه جایی و با یه کم برنامه ریزی شروع کنید به گفتن حقیقت.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
شما چرا در نظر نمیگیری این خانم این همه سال خون پدرشوهر نشست . پدر شوهری ک دیگ وظیفه ای نداشته بعد پ ...

شما چرا به این فکر نمیکنی این خانوم اینهمه سال از گلوی خودش . بچش زد از گردش و تفریح و جوونیش زد و اذیتهای خانواده همسرش و تحمل کرد !!!

چرا به این فکر نمیکنی داره اذیت میشه تا یه زندگی ساده با ۲۳ سال سن درست کنه و مجبوره تحمل کنه برای سرپناه درست کردن برای خودش 

راه حل نمی‌دید زخم زبون نزنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان حقوق دریافتی من با حقوق همسر مرحومم و با کارهای فرعی و خیاطی که میکنم جمعا ماهی ۱۵ الی ۱۳ تو ...

اره قطعا ناراحت میشن ک نگفتی میزان حقوق و 

خدایا برای همه چیز شکرت 
خب با یه وکیلی چیزی صحبت کن ببین روال قانونیش چطور میشه تو این سایتا و اینا سرچ کن هستن موردای اینطو ...

ن ن بحث قانونی نیست اصلا ..اونقدر تو همه مسایل دخالت دارن نمیخوام بعد خرید خونه هم تو چشم باشم و هم مواخذه بشم 

اره قطعا ناراحت میشن ک نگفتی میزان حقوق و 

خب یه سری  مسایل بود که اگر میدونستن خرج های الکی مینداختن گردنم و باعث میشدم مخارجم بالا باشه 

از طرفی درآمد هرشخص یه چیز خصوصی قرار نیست همه بدونن

بهت تبریک میگم که با این سن میخوای خونه بخری و جسور و میتونی ریسک کنی برا وام و هر چیز دیگه ای شغلتو ...

خیلی ممنونم عزیزم 

من تولیدی کوچیک دارم در کنارش تو سالن زیبایی کار میکنم 

شما چرا به این فکر نمیکنی این خانوم اینهمه سال از گلوی خودش . بچش زد از گردش و تفریح و جوونیش زد و ا ...

راه حل و دادیم دیگ اونا به شما پناه دادن البته حتما کنارش سختیایی هم بود و البته اونا از حقشون گذشتن به خاطر نوشون . خداروشکر شما الان خونه خریدی بهتر راستشو بگی اونام خوشحال میشن و شما هم میری خونه خودت 

راه حل و دادیم دیگ اونا به شما پناه دادن البته حتما کنارش سختیایی هم بود و البته اونا از حقشون گذشتن ...

شما یه کاری کن دیگه هیچ وقت با این طرز بیان راه حل به کسی نده چون مفت نمی ارزه 😂👌

منتی ام سر من نیست صرفا جهت داغ دیده بودن اونا موندم تو اون خونه تا کنار نوشون باشن و دلتنگی نکشن وگرنه خداروشکررررر پدرم خونه داره ..و خیلی خیلی از طرز حرف زدنت ناراحت شدم امیدوارم حال تلخ من و خیلی زود تجربه کنی ،😘😘😘