من همسرم فوت شده فعلا تو منزل پدرشوهزم هستم و فقط پس اندازم پول فروش ماشین همسر مرحومم هست ..احتمالا چند وقت دیگه با قرعه کشی و وام خونه بخرم ..چجوری بهشون بگم خونه گرفتم آخه از مقدار درآمد من خبر ندارن ..اوایل هم میگفتن پسرمون پولاش دستته تو رونمبکنی ...چیکار کنم ؟
اره یا میگم خونه داییمه گفته برو بشین توش تا هروقت خواستی داییم خیلی پولدار
چون هر کار کنی ارث میبرن به نظر من نگو حتی شده به اسم خودت نکن خونه رو بزن به اسم مادرت بعد برو محضر کاغذ درست کن که سرمایه تو بوده فقط زدی به اسم مادرت که بعد از ۱۲۰ سال خدای نکرده انفاقی افتاد به عنوان مالک مادرتون به بچه هاشون یعنی خواهر برادر شما نرسه فقط مال شماست
چون هر کار کنی ارث میبرن به نظر من نگو حتی شده به اسم خودت نکن خونه رو بزن به اسم مادرت ...
نه عزیزم پولی که حساب منه و مال منه به اونا نمیرسه ارث زمانی میبرن که به نام پسرشون باشه و اموال فرزندشون مهریه و یک هشتم من رو کفایت کنه که نکرد و من گذشت کردم
اره بگو مثلا شریکی خریدم با پدرم نصف کم داشتم پدرم گفت شریکی بخریم دیگه اونا نمیان برن از پدر بپرس جتی با پدرت هماهنگ کن به نظر من خونه رو سه دنگ ب اسم دخترتون سه دنگ به اسم خودت بزن که اتفاقی نیافته برا اموال ک دو روز دیگه برای ارث پسرشون چیزی نگن
بگو با پدرم خریدم چون نصف خونه برا بابام که ناراحت به وجود نیاد که پدر شوهر آدم حساب نکرده رفته خونه خریده و اگر بفهمه ممکنه برا خونه خریدن بگه منم میام و این بشه که نتونی بخری یا بر هر دلیل بگه این خوب نیست اون خوب نیست چون قدیمی ها این اخلاق زیاد دارن
نیازی نیست دروغ بگید. شما مدیون هیچکس نیستید. چیزی نگید و کار خودتونو بکنید. دروغ بگید بعد بفهمن ...
خب الان حقوق دریافتی من با حقوق همسر مرحومم و با کارهای فرعی و خیاطی که میکنم جمعا ماهی ۱۵ الی ۱۳ تومن هست و فقط فکر مکنن من ماهانه ۵ تومن درآمده و من سال بعد خونه میخرم ...یکم براشون غیرقابل حضم میشه و شاید بخوان اعصابمن رو بهم بریزن