2777
2789
عنوان

من چجوری بگم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 41 پست
خب بی تعارف بگم که اونا از مال پسرشون ارث میبرن . بچه داری؟ اگر داری ک کارت آسون چون خرجی بچه هاتو ب ...

گلم ما مسایل اموال رو حل کردیم اونا امضا کردن چیزی نخوان و منم مهرمو بخشیدم ..هرچه بود و نبود دادیم دخترم...

اره یا میگم خونه داییمه گفته برو بشین توش تا هروقت خواستی داییم خیلی پولدار

چون هر کار کنی ارث میبرن  به نظر من نگو حتی شده به اسم خودت نکن خونه رو بزن به اسم مادرت  بعد برو محضر کاغذ درست کن که سرمایه تو بوده فقط زدی به اسم مادرت که بعد از ۱۲۰ سال خدای نکرده انفاقی افتاد به عنوان مالک مادرتون به بچه هاشون یعنی خواهر برادر شما نرسه فقط مال شماست 

خدایا برای همه چیز شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگر بنا بوده پولهای پسر مرحومشون دست کی باشه؟ انتظار دارن بیاری تقدیمشون کنی؟ فکر میکنم یه کم ر ...

دقیقا همینطور تهش میگم وام گرفتم خانواده کمک کردن 

نیازی نیست دروغ بگید.

شما مدیون هیچکس نیستید.

چیزی نگید و کار خودتونو بکنید.

دروغ بگید بعد بفهمن بدتر میشه.

اون پول حق شماست و اینکه چطور خرجش کنید هم نظر خودتونه البته با درایت.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
چون هر کار کنی ارث میبرن  به نظر من نگو حتی شده به اسم خودت نکن خونه رو بزن به اسم مادرت   ...

نه عزیزم پولی که حساب منه و مال منه به اونا نمی‌رسه ارث زمانی میبرن که به نام پسرشون باشه و اموال فرزندشون مهریه و یک هشتم من رو کفایت کنه که نکرد و من گذشت کردم 

اره بگو مثلا شریکی خریدم با پدرم نصف کم داشتم پدرم گفت شریکی بخریم دیگه اونا نمیان برن از پدر بپرس جتی با پدرت هماهنگ کن به نظر من خونه رو سه دنگ ب اسم دخترتون سه دنگ به اسم خودت بزن که اتفاقی نیافته برا اموال ک دو روز دیگه برای ارث پسرشون چیزی نگن 

چند سالتونه ؟ 

دختر گلتون چی ؟ 

خدایا برای همه چیز شکرت 
گلم ما مسایل اموال رو حل کردیم اونا امضا کردن چیزی نخوان و منم مهرمو بخشیدم ..هرچه بود و نبود دادیم ...

خب پس ولی بنظرم بگو این همه سال خونه اونا نشستی بعدا حتما مبفهمن برات خوب نیست . مطمئن باش اونام خوشحال میشن

خب با یه وکیلی چیزی صحبت کن ببین روال قانونیش چطور میشه

تو این سایتا و اینا سرچ کن هستن موردای اینطوری میتونی از راهی که اونا رفتن استفاده کنی که یه موقع خدای نکرده به مشکل نخوری

شما چرا در نظر نمیگیری این خانم این همه سال خون پدرشوهر نشست . پدر شوهری ک دیگ وظیفه ای نداشته بعد پ ...

اتفاقا کاش زودتر مستقل شه و جابه جا شه

شما‌ متوجه نشدی منظوره منو گویا

الهم صل علی محمد وآل محمد ♥️

بگو با پدرم خریدم چون نصف خونه برا بابام که ناراحت به وجود نیاد که پدر شوهر آدم حساب نکرده رفته خونه خریده و اگر بفهمه ممکنه برا خونه خریدن بگه منم میام و این بشه که نتونی بخری یا بر هر دلیل بگه این خوب نیست اون خوب نیست چون قدیمی ها این اخلاق زیاد دارن 

خدایا برای همه چیز شکرت 
نیازی نیست دروغ بگید. شما مدیون هیچکس نیستید. چیزی نگید و کار خودتونو بکنید. دروغ بگید بعد بفهمن ...

خب الان حقوق دریافتی من با حقوق همسر مرحومم و با کارهای فرعی و خیاطی که میکنم جمعا ماهی ۱۵ الی ۱۳ تومن هست و فقط فکر مکنن من ماهانه ۵ تومن درآمده و من سال بعد خونه میخرم ...یکم براشون غیرقابل حضم میشه و شاید بخوان اعصابمن رو بهم بریزن