2777
2789
عنوان

وسط دعوا😍😍❤️❤️❤️😘

| مشاهده متن کامل بحث + 10459 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن روز پیش رفت بیرون پیش دوستاش گفت ۲ساعته میام شد ۵ساعت منم اماده قهر بودم گفتم اومد باهاش میکن ...

عزیزمممم 😍😍😍 عشقتون پایدار چند سال ازدواج کردین 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

ن اومد دنبالم ن زنگ زد ن پیام هیچی،خودمم بهش پیام دادم جوابمو نداد..باهم دعوامون شد سر خانواده عتیقه ...

بره به سلامت تا خودش نخاد تو نمیتونی کاری کنی 

بعضیا دوست دارن حمال باشن

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

نه هنوز،ولی احتمالا بشم(به اصرار بابام☹️)

نه این کارو نکن جدا نشو 🖤🖤 انشاالله بر میگرده

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

اخهههه عزیزم  🖤 چرا جدا شدین

عزیزم هنوز جدا نشدم،دل کندن برام خیلی سختهههه ولی بابام میگه من تاحالا نوک انگشتم بهت نخورده بعد یارو گرفته زدت و با اون حال و قیافه اوردت اینجا دیگگگگه نمیزارم برگردی،گفت اگ برگردی دیگه من بابات نیستم😭😭😭

نمیدونم چکار کنم(البته که شوهرمم هیچ سراغی ازم نگرفته)

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
نه این کارو نکن جدا نشو 🖤🖤 انشاالله بر میگرده

حرمتای بینمون ازبین رفته و اولین بارش نبود،هرررشب دارم باخودم میجنگم که قدرت داشته باشم واسه جدایی ولی اخرش باز میگم نه من اهلش نیستم که بخوام بدون اون باشم

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨

دخترا قبل ازدواج منتظر صحنه های عاشقانه و رمانتیکن ولی نمیدونن واردش بشن ممکنه جز سیاهی رنگ دیگه ای دیده نشه😑😑

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

عزیزم هنوز جدا نشدم،دل کندن برام خیلی سختهههه ولی بابام میگه من تاحالا نوک انگشتم بهت نخورده بعد یار ...

تو زندگی مشترک. پیش میاد عزیزم انشاالله هرچی به صلاحت برات پیش بیاد چند سال ازدواج کردین