2777
2789
عنوان

وسط دعوا😍😍❤️❤️❤️😘

| مشاهده متن کامل بحث + 10459 بازدید | 59 پست

وسط دعوا نه ولی یبار فهر بودیم داشتم با دخترم بازی می‌کردم خواستم قائم شم یهو رفتم پشت شوهرم پیرهن تنش نبود دستم ک خورد ب بدنش و نفسم خورد بهش یهو دیدم نفس نفس میزنه  از همون جا بغلم کرد بدشم گفت از من دوری نکن و قهر نکن

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این همه اش زیر سر فیلماست که باعث شده دخترا چنین توقعاتی داشته باشن ... وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن چه برسه بوس و بغل ... تو خودت فکر کن وسط دعوا وقتی طرف چزوندتت فحشت داده حاضری بوس و بغلش کنی؟ نه خب اونم حاضر نیست همچین کاری کنه ...

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...
اره من دو سه بار اینکارو کرد🥺 اولین بار باهم قهر بودیم من غذاشو اماده کردم و گفتم برو بخور بعد خودم ...

ینی چی از شوهرت خبر نداری؟

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم  
اره من دو سه بار اینکارو کرد🥺 اولین بار باهم قهر بودیم من غذاشو اماده کردم و گفتم برو بخور بعد خودم ...

چرا جدا شدین؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

اخهههه عزیزم  🖤 چرا جدا شدین 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

بله شده البته ما خیلی کم دعوا میکنیم شوهرم نمی‌ذاره به دعوا برسه 

دعوا خوب نیست عشقتون پایدار 💕

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

چرا خبر نداری؟

ن اومد دنبالم ن زنگ زد ن پیام هیچی،خودمم بهش پیام دادم جوابمو نداد..باهم دعوامون شد سر خانواده عتیقه ش(از شوهرم خیلی سواستفاده کردن)منم یکی از سواستفاده های برادرشو بهش گفتم تا خودشو جم کنه..بخاطر برادرش بهم گفت دیگه نمیخامت و بعدم اوردم خونه بابام

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨

منم چن روز پیش رفت بیرون پیش دوستاش گفت ۲ساعته میام شد ۵ساعت منم اماده قهر بودم گفتم اومد باهاش میکنم دیدم برام پیتزا خریده اومده میگه بیا میدونستم قهر میکنی جلوجلو برای شکمو خودم خریدم ک قهر نکنه😅😍

خدایا شکرت