2777
2789
عنوان

وسط دعوا😍😍❤️❤️❤️😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8545 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم از خودم بهم میخوره 😑هیچ وقت نمیتونم قهریمو نگه دارم وقتی میاد طرفم به جای اینکه قر بدم پرو نشه سری خندم میگیره و اونجاست که تررررر میزنم 💨💨نمیتونم حداقل یه خورده ناز کنم😒

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
 تو زندگی مشترک. پیش میاد عزیزم انشاالله هرچی به صلاحت برات پیش بیاد چند سال ازدواج کردین

ممنونم،۲سال و ۳ماه،کلا ۹سال میشه که همو میشناسیم☹️برای همین نمیتونم ترکش کنم..گاهی میگم خب طلاق میگیرم و شاید یه آدم خوب که قدرمو بدونه بیاد تو سرنوشتم ولی باز فکرشو میکنم انقد حالم بد میشه که حد نداره

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
حالم از خودم بهم میخوره 😑هیچ وقت نمیتونم قهریمو نگه دارم وقتی میاد طرفم به جای اینکه قر بدم پرو نشه ...

واییی خدا دقیقا عین همیم من هی میگم اگه پیام دادجواب نمی‌دم بهش محل نمی‌دم ولی وقتی پیام بده سریع جواب میدم لعنتی 😭😭😭😑😑😑😑

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

عين فيلما تركى😂

آره منم کلا زیاد فیلم میبینم گاهی از تکنیکاشون استفاده میکنم و 10 درصد مواقع جواب میده اینم جز اون 10 درصد بود 😂😂حالا وقتی قهر باشیم بغلم نکنه ه موقع خواب خودمو میزنم بخواب خودمو فرو میکنم بغلش😂😂🤭

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
ممنونم،۲سال و ۳ماه،کلا ۹سال میشه که همو میشناسیم☹️برای همین نمیتونم ترکش کنم..گاهی میگم خب طلاق میگی ...

درکت میکنم خیلی سخته 😭😭💔 😔 خدا کمکت  کنه

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

واییی خدا دقیقا عین همیم من هی میگم اگه پیام دادجواب نمی‌دم بهش محل نمی‌دم ولی وقتی پیام بده سریع جو ...

دقیقا اخه چرا ... چرا انقدر سمیم😑

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
درکت میکنم خیلی سخته 😭😭💔 😔 خدا کمکت  کنه

عزیزم نمی خوام قضاوت ات کنم ولی امضات خیلی تلخه وروی زندگیت اثربدی میزاره اگرمی تونی عوضش کن ،ویه مسئله دیگه وقتی شماانقدر دلتنگ یه توجه وپیام نامزدت هستی یعنی واقعا دوستش داری دیگه ،دیگه لزومی نداره عشق نافرجام یکی دیگه روتودلت نگه داری برای زندگیت خوب نیست عزیزم خواهرانه بهتون گفتم دلگیرنشی😘❤

عزیزم هنوز جدا نشدم،دل کندن برام خیلی سختهههه ولی بابام میگه من تاحالا نوک انگشتم بهت نخورده بعد یار ...

این خیلی خوبه خانوادت هواتو دارم والا اکثر دخترای طفل معصوم بعد ازدواج و دعوای با همسرشون‌ پدر و مادر دختر از ترس آبرو و این جور مسائل دخترو میفرستم زیر دست شوهر دست بزنش تا زجر کش بشه...به پدرت افتخار کن که روت غیرت داره...البته یه جوری باشه نه سیخ بسوزه نه کباب می‌دونی چی که چیمیگم