حالم از خودم بهم میخوره 😑هیچ وقت نمیتونم قهریمو نگه دارم وقتی میاد طرفم به جای اینکه قر بدم پرو نشه سری خندم میگیره و اونجاست که تررررر میزنم 💨💨نمیتونم حداقل یه خورده ناز کنم😒
تو زندگی مشترک. پیش میاد عزیزم انشاالله هرچی به صلاحت برات پیش بیاد چند سال ازدواج کردین
ممنونم،۲سال و ۳ماه،کلا ۹سال میشه که همو میشناسیم☹️برای همین نمیتونم ترکش کنم..گاهی میگم خب طلاق میگیرم و شاید یه آدم خوب که قدرمو بدونه بیاد تو سرنوشتم ولی باز فکرشو میکنم انقد حالم بد میشه که حد نداره
آره منم کلا زیاد فیلم میبینم گاهی از تکنیکاشون استفاده میکنم و 10 درصد مواقع جواب میده اینم جز اون 10 درصد بود 😂😂حالا وقتی قهر باشیم بغلم نکنه ه موقع خواب خودمو میزنم بخواب خودمو فرو میکنم بغلش😂😂🤭
عزیزم هنوز جدا نشدم،دل کندن برام خیلی سختهههه ولی بابام میگه من تاحالا نوک انگشتم بهت نخورده بعد یار ...
این خیلی خوبه خانوادت هواتو دارم والا اکثر دخترای طفل معصوم بعد ازدواج و دعوای با همسرشون پدر و مادر دختر از ترس آبرو و این جور مسائل دخترو میفرستم زیر دست شوهر دست بزنش تا زجر کش بشه...به پدرت افتخار کن که روت غیرت داره...البته یه جوری باشه نه سیخ بسوزه نه کباب میدونی چی که چیمیگم