2777
2789
عنوان

حس گناه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست
میدونی به چی فکر میکنم؟ یه چیز خیلی مسخره  مثلا من با دو تا سه تا پسر رفیق شدم بعد خب مثل دوست ...

بین عزیزم انسان نیاز به آگاهی داره.

گاهی وقتا با تجربه شخصی بهش میرسه، گاهی وقتا بقول معروف دیگران براش درس عبرت میشن.

تو قطعا تو اینمدت متوجه یکسری چیزا شدی، مثلا اگر حرف زدن با پسرا خوبیش این بود بهرحال دنیای این مدل روابط رو دیدی، قطعا فهمیدی در مقابلش معایبی هم داره.

همیشه معایب این چیزا بیشتر از خوبی هاشه . پس اینو بعنوان یه درس و آگاهی برای خودت داشته باش و لازمم نیست به کسی بگی . اون پیاما و همه ی چیزا رو هم پاک کن.

دیگه چیزی برای فکرکردن باقی نمیمونه.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین عزیزم انسان نیاز به آگاهی داره. گاهی وقتا با تجربه شخصی بهش میرسه، گاهی وقتا بقول معروف دیگران ...

پاک کردم دوطرفه راستش یکیشون خیلی منو اذیت کرد چون من باهاش دوست معمولی بودم اون رابطه میخواست 

تهدیدم میکرد و میترسوند

فکری شدن و وسواس فکری گرفتنم سر همون بود واقعا نمیبخشمش 

کاربری دست دو نفر 🙌
🤧💔فکر و خیال دهنمو سرویس کرد باید برم روانشناس 

حتما پیش روانشناس برین البته هر روانشناسی نه 

و گیاه افتیمون دم کنید و مصرف کنید البته زیاد روی نکنید  برای فکر و خیال زیاد خوبه  قبل از مصرف توی گوگل سرچ کنید در موردش مطلب  هست 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 
پاک کردم دوطرفه راستش یکیشون خیلی منو اذیت کرد چون من باهاش دوست معمولی بودم اون رابطه میخواست  ...

میدونی چه کسانی تهدید میکنن؟ روانشناسی میگه کسانی که ترسیدن و دیگه هیچ امیدی ندارن شروع میکنن تهدید کردن. 

از طرفی بله خیلی از دوستی ها همینه، طرفا یچیزایی میخوان که با عقل جور در نمیاد، بهترین کار رو کردی که کنارشون گذاشتی.

بهت گفتم اصلا ناراحت نباش، آدم تو زندگی به کلی آگاهی و تجربه نیاز داره، خداروشکر با کمترین ضرر ازش خارج شدی.

میدونی چه کسانی تهدید میکنن؟ روانشناسی میگه کسانی که ترسیدن و دیگه هیچ امیدی ندارن شروع میکنن تهدید ...

مرسی عزیزم 😪کمترین ضرر که نه به قیمت سلامت روح و روانم تا الان بعد دوسال 💔رنگ آرامش محضو خیلی وقته ندیدم به خاطر افکارم و نمدونم کاریام

کاربری دست دو نفر 🙌
مرسی عزیزم 😪کمترین ضرر که نه به قیمت سلامت روح و روانم تا الان بعد دوسال 💔رنگ آرامش محضو خیلی وقته ...

هر چیزی راه حلی داره، اگر میتونی برو روانشناس بالینی. دچار نشخوارهای ذهنی هستی و افکار منفی. اینا همش درست میشه.❤️🌷❤️🌷❤️