2777
2789
عنوان

دیونه شدم🤦🤷

503 بازدید | 27 پست

امروز شوهرم از کارتم پول برداشته (کارت حقوق خودشه ک همیشه دست منه خرج خونرو میدم) زنگ زدم گفتم چرا برداشتی(شغل دیگم داره و ازین کارت پول برنمیداره هیچوقت) دلیلشم قانع کننده بود ولی نشستم گریه کردم😐

بخاطر بارداریه بنظرتون زده به سرم؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بنظرم برو بگیر بخواب

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برو بگیر بخواب

اتفاقا کم خوابم هستم 

پسرم امسال پیش میره خیلی سختمه صب زود پامیشم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خیلی وقت ها فک میکنم مرد ها و باباها چ دل بزرگی دارن ک اینقد کار میکنن و راحت بهمون بدون چشم داشت پول میدن

ما خانم ها جونمون درمیاد ب یکی پول بدیم 😂

عادیه جیگر😂🖐️

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
دنبال بهونه بودی 

آره یکم ناراحتی دیگه دارم ک برو خودم نمیارم ولی حس میکنم پس زمینه ذهنمو خیلی درگیر کرده

خیلی وقت ها فک میکنم مرد ها و باباها چ دل بزرگی دارن ک اینقد کار میکنن و راحت بهمون بدون چشم داشت پو ...

بخدا خودمم همیشه میگم🤣

حالا این پولرو ب کسی قرض داده پسم میده 

شوهرم میگه بهش گفتم تا آخر هفته بریزی ک ماله زنمه بیچارمون میکنه🤣🤣🤣🤣

والا نشنیده بودم بارداری اینقده رو مغز تاثیر داشته باشه 😂 😂 😂 😂 😂

خودمم خیلی تعجب کردم اصلا دلیلی نداشت گریه کنم واقعا 

انگار کلا حالم خوب نیست دیشبم هی نصفه شب کلافه بیدار میشدم 

بخدا خودمم همیشه میگم🤣 حالا این پولرو ب کسی قرض داده پسم میده  شوهرم میگه بهش گفتم تا آخر هف ...

اووووو😂همون هورمون هات قاطی کرده 😂

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.