2777
2789
عنوان

دیونه شدم🤦🤷

503 بازدید | 27 پست

امروز شوهرم از کارتم پول برداشته (کارت حقوق خودشه ک همیشه دست منه خرج خونرو میدم) زنگ زدم گفتم چرا برداشتی(شغل دیگم داره و ازین کارت پول برنمیداره هیچوقت) دلیلشم قانع کننده بود ولی نشستم گریه کردم😐

بخاطر بارداریه بنظرتون زده به سرم؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بنظرم برو بگیر بخواب

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برو بگیر بخواب

اتفاقا کم خوابم هستم 

پسرم امسال پیش میره خیلی سختمه صب زود پامیشم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خیلی وقت ها فک میکنم مرد ها و باباها چ دل بزرگی دارن ک اینقد کار میکنن و راحت بهمون بدون چشم داشت پول میدن

ما خانم ها جونمون درمیاد ب یکی پول بدیم 😂

عادیه جیگر😂🖐️

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
دنبال بهونه بودی 

آره یکم ناراحتی دیگه دارم ک برو خودم نمیارم ولی حس میکنم پس زمینه ذهنمو خیلی درگیر کرده

خیلی وقت ها فک میکنم مرد ها و باباها چ دل بزرگی دارن ک اینقد کار میکنن و راحت بهمون بدون چشم داشت پو ...

بخدا خودمم همیشه میگم🤣

حالا این پولرو ب کسی قرض داده پسم میده 

شوهرم میگه بهش گفتم تا آخر هفته بریزی ک ماله زنمه بیچارمون میکنه🤣🤣🤣🤣

والا نشنیده بودم بارداری اینقده رو مغز تاثیر داشته باشه 😂 😂 😂 😂 😂

خودمم خیلی تعجب کردم اصلا دلیلی نداشت گریه کنم واقعا 

انگار کلا حالم خوب نیست دیشبم هی نصفه شب کلافه بیدار میشدم 

بخدا خودمم همیشه میگم🤣 حالا این پولرو ب کسی قرض داده پسم میده  شوهرم میگه بهش گفتم تا آخر هف ...

اووووو😂همون هورمون هات قاطی کرده 😂

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.