2777
2789
عنوان

دیونه شدم🤦🤷

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 27 پست
😐😐😐منم بودم گریه میکردم از شدت عصبانیت 

ببین اصلا دلیلی نداشت عصبانی شم 

اول ک پول خودشه🤦😂

بعدش اصلا قرض داده پسمون میدن 

واقعااااا نمیفهمم چرا زدم زیر گریه 

اصلا نمیتونستم اشکامو کنترل کنم با اینکه همون لحظم میدونستم دلیل نداره ناراحت بشم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ببین اصلا دلیلی نداشت عصبانی شم  اول ک پول خودشه🤦😂 بعدش اصلا قرض داده پسمون میدن  واق ...

بخدا منم همینجوریم😑😂دلم میخاد بکشمش وقتی ازم پول میگیرع

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووو😂همون هورمون هات قاطی کرده 😂

🥲کی بزام راحت شم 

کل سیستم بدنم گره خورده😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خودمم خیلی تعجب کردم اصلا دلیلی نداشت گریه کنم واقعا  انگار کلا حالم خوب نیست دیشبم هی نصفه شب ...

اشکالی نداره .تو حالت طبیعی و غیر بارداری هم ما اینجوری میشیم .دیگه شما که باردار هستی بدتر ....انشاالله به سلامتی و خوشی بچه ات رو به دنیا بیاری .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
بخدا منم همینجوریم😑😂دلم میخاد بکشمش وقتی ازم پول میگیرع

🤣🤣چرا خدایی 

همیشه میگم خودش کار کرده خودش پولو بهم داده چجوریو رو چ منطقی من شدم صاحبش آخه🤦😂😂ولی بازم دلم نمیاد بهش پول بدم 

اشکالی نداره .تو حالت طبیعی و غیر بارداری هم ما اینجوری میشیم .دیگه شما که باردار هستی بدتر ....انشا ...

ممنون عزیزم😘

میدونی گاهی پیش میاد برای آدم واقعا به اون دلیل گریه نمیکنی ها 

فقط دنبال بهونه هستی... من دو سه  هفته پیش بچه هام مریض شدن دخترم بیشتر مریض بود و خیلی فشار روانی داشتم 

شوهرم و پسرم بیرون بودن برای اولین بار پسرم با دوچرخه بدون کمک رفت و شوهرم فیلم گرفته بود و فرستاد برام 

ببین من اشک میریختم ها 😂😂

به خواهرم گفتم میگفت دیوانه ای چیزی هستی باید خوشحال باشی گریه ات برا چیه ولی من زار میزدم 🤣

نور خواهی مستعد نور شو.... 
میدونی گاهی پیش میاد برای آدم واقعا به اون دلیل گریه نمیکنی ها  فقط دنبال بهونه هستی... من دو ...

آره واقعا انگار همینجوریه 

من ناخواسته باردار شدم احساس میکنم پس زمینه ذهنم خیلی درگیره بخاطر این حجم مسئولیت 

دوتا بچه 

بچه مدرسه ای اصلا انگار آمادگیشو ندارم خیلی بهم ریخته و آشفتم همین الانم حتی دلم میخواد ی عاااالمه گریه کنم 

تو برعکس من هستی😢😭

از چه نظر برعکس؟

___harley__quinn____