2777
2789
عنوان

اندوسکوپی پسر ۷ سالم خیلی نگرانم

1189 بازدید | 22 پست

پسرم همش حالت تهوع و دلدرد دور ناف داره دکترم هر سری براش امپرازول مینویسه ایندفعه براش اندوسکوپی نوشته خیلی میترسم انجام بده بعدش حالش بد بشه نمیدونم دکتر دیگه ای ببرم 

نه فقط اگه با بیهوشی انجام بشه روز بعد حالت گیجی داره که طبیعیه

اما درد نداره 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از عوارضش میترسم اینکه زخم بشه بعدش یا درد کنه 😭😭😭

نه عزیزم خیالت راحت آندوسکوپی عوارض نداره‌.فقط یه عکس از داخل معده میگیرن و اگه لازم باشه نمونه برداری میکنن.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

یه دکتر دیگه ببر مشورت کن بعد انجام بده.اندوسکوپی واسه این هست که معده ش میکروب نداشته باشه.یه سری حساسیت نشون میدن.مثل کهیر زدن و غیره.وولی در کل بهتره که علت اصلی بیماری رو بفهمی عزیزم

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
نه اصلا خیلی دل اشوبم 

بعضی از بچه ها الرژی دارن رفلاکس یا مشکلات گوارشی شون به خاطر همینه ک بعضی غذا ها بهشون نمیسازه چندتا دکتر دیگه ببر اگه اوناهم گبتن اندوسکپی اونوقت ببر