2777
2789
عنوان

اندوسکوپی پسر ۷ سالم خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش جای خوب و مرکز معتبر ببر با بیهوشی ..بیمارستان متخصص آندوسکوپی کودکان ببر ...منم پسرم و پارسال بردم ...همش دل درد داشت ..و بعضی وقتا خون ...یه بیهوشی یه ربع نیم ساعته داره ....فقط دو روز قبلش اصلا نباید غذای جویدنی بخوره فقط مایعات تا روده پاک بشه تو فیلمبرداری نشون بده ...اگه قرار شد بری دکتر خودش بهت میگه ...

نه عزیزم چرا میترسی اما من کلن بهت پیشنهاد میکنم حتما ببریش یش دکتر امیر طاهری بینهایت دکتر خوبیه من به هرکی معرفی کردم گفته بهم که راضی بوده حالا به نظرم حتما نوبت بگیر برو  02122889786    خیابون شریعتی هم هستش

عزیزم پسرتون خوب شد؟

میکروب معده پسرتون با آزمایش معلوم نمیشد؟

دختر منم همش حالت تهوع داره و زیاد چیزی نمیتونه بخوره شبا شدید تر میشه و هر چند روز یبار بالا میاره

خیلی میترسم مریضی بدی باشه دکتر براش آزمایش مدفوع نوشته بنردم فعلا

میشه از علایم پسرتون بیشتر بگین

عزیزم پسرتون خوب شد؟میکروب معده پسرتون با آزمایش معلوم نمیشد؟دختر منم همش حالت تهوع داره و زیاد چیزی ...

سلام عزیزم پسرم یکم استرسیه و بیشتر بخاطر مدرسه وجوش اینطور میشده یه مدت چیزای بیرونی ندادم وامپرازول مصرف کرد