2777
2789

سلام دوستان  من از ایران یه نامه میخام ایمیل کنن از طریق سفارت اقدام کردم ،در این شرایط که اوضاع ایران متاسفانه خوب نیست ،این چنین نامه هایی که از طریق پلیس ایران ارسال میشه تکلیف چی میشه؟

شما ایران نیستی ؟ سو پیشینه از طریق سامانه ثنا صادر میشه الان 

نه عزیزم ایران نیستم،بله اقدام کردم از طریق ثنا ولی پیامک به گوشیم ارسال تشد متاسفانه،منم رفتم از طریق سفارت اقدام کردم  هفته پیش ،الان خیلی اعصابم خرده که اگر این اعتراضات  طول بکشه جواب این چنین نامه ها کی ازسال میشهپپ😪😪😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه پیام نیومده باشه خود سامانه رو چک کردی ؟ معمولا دو روزه میاد 

نه عزیزم گفتن تا یک ماه طول میکشه ،حالا تا یک ماه اشکال نداره والی ترسم از اینه که بیشتر طول بکشه 

نه عزیزم گفتن تا یک ماه طول میکشه ،حالا تا یک ماه اشکال نداره والی ترسم از اینه که بیشتر طول بکشه&nb ...

ببخشید من کاربر آقا هستم . من اقدام کردم کمتر از دوروز جواب اومد نمیدونم برا چی گفتن یکماه ؟ ! البته من برای ارگان داخل کشور میخواستم شاید شما برا خارج میخوای بیشتر چک میکنن 

ببخشید من کاربر آقا هستم . من اقدام کردم کمتر از دوروز جواب اومد نمیدونم برا چی گفتن یکماه ؟ ! البته ...

از طریق ثنا نتونستم اقدام کنم ،از طریق سفارت انگشت نگاری شدم و اقدام کردم

من دوهفته پیش اقدام کردم تازه دیروز جوابش از طریق ایمیل اومد . 

من از طریق سفارت (کنسولگری)انگشت نگاری شدم یعنی همون سامانه میخک که ایرانیان خارج از ایران استفاده میکنن؟شما چطور؟