2821
2789
عنوان

عکس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 69 پست

اسی جون با اجازت منم یه سوال بپرسم برای یکی از دخترای فامیله😂

دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم 10 سالش اینا بوده پریود شده الان 13 سالشه ، مامانش حدود 155 اینا باباشم 180 اینا ، خواهرش 170 تقریبا شاید یکی دوسانت بلندتر ، موقع پریود قدش 151,152 اینا بوده الان 161,162 ولی تقریبا نزدیک یک سال و نیم بیشتره قدش فقط یک سانت اینا بلندتر شده ، به نظرتون امکان رشد دوباره هست یا صفحات بسته شده؟

ممنون میشم اگر راجع به مهاجرت تحصیلی با مدرک دیپلم اطلاعی دارید راهنمایی کنید❤️

حتما بهش قرص زینک پلاس و کلسیم دی بده. اونم چند ماه .روزی سی با بپر بپر کنه و شیر و لبنیات و آبگوشت و تخم مرغ و مغزیجات هر روز بخوره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی جون با اجازت منم یه سوال بپرسم برای یکی از دخترای فامیله😂 دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم 10 سالش ...

قدش ک خوبه من از خدامه دخترم حداقل بشه ۱۶۰😬

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

حتما بهش قرص زینک پلاس و کلسیم دی بده. اونم چند ماه .روزی سی با بپر بپر کنه و شیر و لبنیات و آبگوشت ...

بنظرت جواب میده؟

اخه چن ماه دیگ میشه ۱۶ سالش

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

ای جانم😍

😘🤭قربونت 

سخت نگیر. 

دخترتون همه چیش خوبه. 

منم گاهی به دختر4ساله ام خیلی حساس میشم. هی میگم چرا لاغره چرا فلانه. چرا قدش زیاد بلند نیس. بهداشت که بردمش برای تولد4سالگیش.گفت همه چیش اوکیه و خیلی حساس نباش. 

بنظرم دخترشماهم عالیه.  و قشنگی دختر به ریزجثه بودن و اندامی بودنشه.  😍🤗 الهــــــــی عاقبت بخیریشونو ببینین  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
ماشاللا چقدر خوشگله

فدات

برم‌نظرات رو نشونش بدم چون بشدت اعتماد ب نفسش پایینه همش در حال ایراد گرفتن از خودشه😄😄

بنظرت جواب میده؟ اخه چن ماه دیگ میشه ۱۶ سالش

حتما جواب میده به شرطی که مداوم انجام بدید همه اینارو با یکی دو ماه نمیشه.کلا باید سبک زندگیش بشه اینایی که گفتم.حتما قرص کلسیم دی و زینک پلاس رو تهیه کن و تونستی خارجی بگیر یه روز در میون از هرکدوم بخوره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
😘🤭قربونت  سخت نگیر.  دخترتون همه چیش خوبه.  منم گاهی به دختر4ساله ام خیلی حسا ...

فداتتت همچنین😘😘

حتما جواب میده به شرطی که مداوم انجام بدید همه اینارو با یکی دو ماه نمیشه.کلا باید سبک زندگیش بشه ای ...

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

🌹

فدات برم‌نظرات رو نشونش بدم چون بشدت اعتماد ب نفسش پایینه همش در حال ایراد گرفتن از خودشه😄😄

بگو قدر خودشو بدونه

چون خیلی خیلی خوشگله

ان شالله عاقبت بخیر بشه

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫