2821
2789
عنوان

عکس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 69 پست
جثه ظریفی داره خدا حفظش کنه قیافشم خوشگله ، ولی ظریفه به نظر ریز نمیاد معمولیه

فدات😘

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۳ سالش بود پریود شد دقیق نمیدونم قد و وزنشو فک کنم ۱۵۷...۵۲ کیلو

از نظر علمی زیر 150 کوتاه غیرطبیعیه ، خیلیا با قد دخترتون هستن کاملا طبیعیه ، احتمال رشد دوباره صفر نیست ولی کمه چون چندسال از پریود گذشته ولی بازم امکان باز بودن هست

ممنون میشم اگر راجع به مهاجرت تحصیلی با مدرک دیپلم اطلاعی دارید راهنمایی کنید❤️

خواهر من یازدهمه. دقیقا تو این حد قد و وزنه. 

نرماله. 

بفرستش بره بسکتبال. قدش رشد میکنه. وزنشم عالیه. 

من خودم از 17 18سالگی قدم موند و تغییزی نکرد. 

الان قدم 158 وزنمم 55. یدونه دختر دارم. و باردارم. 😅 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
چقد نازه چشم بد دور🧿 به نظرمن همه‌چیش خوبه خیلی لاغر و ظریف به نظر نمیرسه

😘😘😘

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

از نظر علمی زیر 150 کوتاه غیرطبیعیه ، خیلیا با قد دخترتون هستن کاملا طبیعیه ، احتمال رشد دوباره صفر ...

بله ممنونم

خواهر من یازدهمه. دقیقا تو این حد قد و وزنه.  نرماله.  بفرستش بره بسکتبال. قدش رشد میکنه ...

ای جانم😍