2777
2789
عنوان

عکس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 69 پست

درسته قدش بلند نیست ولی استخون بندیش درشته و لین باعث میشه ریز دیده نشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ماشالله چه دختر خوشگلی داری!  بهش بگو قدر خودش بدونه!

از صبح جلو اینه درحال ایراد گرفتن از خودشه تا شب

انقد گفته قدم کوتاهه ک منو هم بفکر انداخته  همش میگ دوستام باشگاه میرن اندامشون فلانه اینطوره منم دوس دارم بره ولی میترسم جلو رشد قدشو بگیره

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

از صبح جلو اینه درحال ایراد گرفتن از خودشه تا شب انقد گفته قدم کوتاهه ک منو هم بفکر انداخته  ه ...

ببرش دکتر  اگه راه حل داشته باشه می گه خیالش هم راحت می شه! 

الان می تونه با ورزش و دارو قدش بلند کنه!  

حجامت پشت ساق پا هم برای قد بلند شدن  خوبه! 

یا ارحم الراحمین
از صبح جلو اینه درحال ایراد گرفتن از خودشه تا شب انقد گفته قدم کوتاهه ک منو هم بفکر انداخته  ه ...

ورو

ورزش هایی که توش پریدن زیاد داره  مثل طناب زدن  باعث تحریک صفحات رشد و بلندتر شدن قد می شه!  

مصرف شربت ویتامین زینک هم باعث بلند شدن قد می شه! 

یا ارحم الراحمین
ورو ورزش هایی که توش پریدن زیاد داره  مثل طناب زدن  باعث تحریک صفحات رشد و بلندتر شدن قد ...

مرسی گلم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

😘🤭قربونت  سخت نگیر.  دخترتون همه چیش خوبه.  منم گاهی به دختر4ساله ام خیلی حسا ...

میتونم بپرسم قدش چنده..دختر منم چهارسال و هفت ماهشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……