2789

این چیزا ژنتیکیه گلم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من  اونم دوتا چشه مگه سر کوچیک  بیبی فیسن

والا من همیشه ی خدا نگرانم رو سر پسرم انگار رشد دور سر داره فقط استخوان بندی سرش کوچیکه میترسم از آینده ش همیشه میگم نکنه سرش همین اندازه ای بمونه 

والا من همیشه ی خدا نگرانم رو سر پسرم انگار رشد دور سر داره فقط استخوان بندی سرش کوچیکه میترسم از آی ...

چه دغدغه هایی دارینا منم سرم کوچولوهه بد نیست که هیچ کم سن تر هم نشون میدم🙃

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

چه دغدغه هایی دارینا منم سرم کوچولوهه بد نیست که هیچ کم سن تر هم نشون میدم🙃

میتونی بگی چندسالته والان دورسرت چنده ببخش خیلی نگران بچه مم نسبت به هم سناش سر کوچیکی داره

والا من همیشه ی خدا نگرانم رو سر پسرم انگار رشد دور سر داره فقط استخوان بندی سرش کوچیکه میترسم از آی ...

نه اون که متناسب با اندامش رشد میکنه  منم دوتا دخترام خیلی سرشون کوچیکه که اونم ژنتیک از سمت شوهرم هست 

ولی نگرانی نداره به هیچ وجه

میتونی بگی چندسالته والان دورسرت چنده ببخش خیلی نگران بچه مم نسبت به هم سناش سر کوچیکی داره

نمیدونم دقیق واقعا😅 21سالمه من به بابام رفتم بابامم سرش کوچیکه 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

سلام عزیزم من ملاج بچم ودرز پیشونی بسته بود عملش کردم....‌خیلی دکتر رفتم نترس تا زمانی  رشد سر روی نمودار هیچ جای نگرانی نداره اگر سوالی داری در خدمتم

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل