2789
عزیزم از کجا متوجه شدید و چند سال داشت فرزندتون؟

ببین دخترم ک دنیا اومد سرش دراز بود دکترا گفتن تا زمانی ک رشدش خوبه یعنی مغز رشد داره ومشکل نداره

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم از کجا متوجه شدید و چند سال داشت فرزندتون؟

ببین دکترای مغز واعصاب دو مدل هستن....یکی متخصص نورولوژی وداخل نغز هستن مثلا برای تشنج ومشکل های ذهنی...ما اول رفتیم دکتر فلاح سرچ کن فوق تخصص مغزواعصاب اطفال ایشون ام آر ای گرفتن خداروشکر سالم بود دو ماه رشد دور سر بررسی کردن گفتن خوب مشکلی نداره...بعد چون فرم سر بد بود فرستادنمون متخصص مغزداعصاب ودیسک ومهره.....این متخصص ها دیگه کاری با توی مغز ویراستار تویی آن چنان دارن اما تخصصش جمجمه وفرم جمجه واینا بود...میفهمی چی میگم این دکتر ها رو ک رفتیم گفتن ۱۰۰ درصد عمل میخواد چون فرم جمجه بهم میخوره بچه خجالت میکشه بر تو جمع

دخترا مودیلند کنن اصلا معلوم نمیشه که گلم ناراحت نباش

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه ولی روسری سرش کنم خیلی تابلو میشه همینجوری هم معلومه دیگه هیج جا نمیرم ک موهاش بلند شه سرش بزرگتر شه چمیدونم 

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه ولی روسری سرش کنم خیلی تابلو میشه همینجوری هم معلومه دیگه هیج جا نمیرم ک ...

نکران نباش به مرور کرد تر میشه سر پسر منم دراز بود بهتر شد 

ایشالا یه روز به نگرانی هامون بخندیم

ان شاالله آن شاالله ب امید خدا......واقعا کی شه بریم ی جایی مسجدی حسینیه ای جایی بدون اینکه نگاهمون رو بچه هامون باشه و نگران باشیم

خب چرا نمیبریش دکتر از تایپیکات فهمیدم تو هم مثل من داری تو خودت میمیری

میبری دکتر ی وقت دیدی میگه اینا فکرای الکی ک میکنی خیالت راحت میشه

ببین بچه رشد دور سرش ک خوب بوده یعنی سالمه الکی استرس ب خودت نده اگر هم ببری دکتر فقط وفقط بر زیباییش میبری منم ک عمل کردم پیشونی بچه وسطش حالت ا استخون داشت از تیغه بینی رفته بود بالا وملاج جلو بسته بود نترس بابا