2777
2789
عنوان

این کارش یعنی چی چجور بهش بفهمونیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 45 پست
برو از فالوهای اینستای عمت ایناپیداشون کن

به نظرت خودم بی ارزش نمیکنم جلوشون 💔بحث من این پسره نیست اینکه بدون اینکه به من بگن رد میکنن منو اتیش زده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیگیری کنید از یه آشنای دیگه حتما میشه گیر اورد، بعدش مامانت زنگ بزنه و خودش رو معرفی کنه و هدفش از ...

🙃خجالت میکشم از عمم متنفرم از دستش خسته شدیم همه جا ابرومو میبره این ی بخش کوچیک از کاراش رفتار پسرشو جلو بقیه ندیدی شما 

همه دیگه میدونن حتی به کسی ک دوسش داشتمم گفته ک اینا شمارو سر میدونن میخواد دخترشو بده به من الکی نر ...

خب دارم میگم شما و خانوادت هرجا میشینین این اخلاق و دروغ عمت رو به همه بگید و بگید که اصلا هیچ تمایلی به ازدواج با پسرش ندارید، اینجوری دیگه کسی حرف عمت رو باور نمی کنه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خواهرم نمیشه ک خودمو بی ارزش کنم جلوشون خیلی ناراحتم اینا عذاب وجدان نمیگیرن جلوی ازدواج منو میگیرن& ...

برو شکایت کن از عمت ، بعدشم بی ارزش نمیشی این چ حرفیه دیگ بگو تمایل داریم صحبت کنیم اما عمم نمیذاره ، اون عمتم برو شکایت کن حساب کار دستش بیاد عجوزه

لطفا لایک نکنین 😚😚 مرسی
اصلا چرا به عمت میگن=-O 

هرکی منو میبینه تو فامیل شوهرش خواستگارم میشه چون خونمونو بلد نیستن میرن پیش اون 

به یه بزرگ تره فامیل بگید خیلی محترمانه و جدی باهاش صحبت کنه، بهش بگه که تو که برادر زادت رو دوست داری با این کارت داری گزینه های ازدواجش رو یکی یکی خط میزنی

چه معنی میده اسم یه پسر رو بی دلیل بزارن رو یه دختر

برو شکایت کن از عمت ، بعدشم بی ارزش نمیشی این چ حرفیه دیگ بگو تمایل داریم صحبت کنیم اما عمم نمیذاره ...

به قران تا دیروز اسمم نمیاوردن همش به خواستگارام میگفتن پدرش معتاده درصورتی ک اینجور نیست چجوری شکایت کنم اصلا ثبت میشه 

یه دوس دختر براش پیدا کن بره گمشه

بالا بیستا دوست دختر داره بازم چشمش دنبال بدن منه هرزه کثیف متجاوز 

به نظرت خودم بی ارزش نمیکنم جلوشون 💔بحث من این پسره نیست اینکه بدون اینکه به من بگن رد میکنن منو ات ...

ن چ ربطی داره تو فالو‌کن بی منظور.بعد بگرد خواهری مادری کسیو فالو کن بعد بگو عع شما فامیل فلانی نیستید اشناسچهرتون و برو محضر برای عقد😁

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
به یه بزرگ تره فامیل بگید خیلی محترمانه و جدی باهاش صحبت کنه، بهش بگه که تو که برادر زادت رو دوست دا ...

مامان بزرگم بهش گفته ولی ی جنگ به پا کرد ک عمه ی دیگم پاشو بس کشید گفت مال خودت 

ن چ ربطی داره تو فالو‌کن بی منظور.بعد بگرد خواهری مادری کسیو فالو کن بعد بگو عع شما فامیل فلانی نیست ...

خواهرش منو میبینه انقدر گرم میگیره بگو بخند میکنه اما خداکنه بازم ببینمش 

خواهرش منو میبینه انقدر گرم میگیره بگو بخند میکنه اما خداکنه بازم ببینمش 

فالو کن خواهرشو گرم بگیر .بعد بگو ی خواستگارداشتم سیریش بود ب بدبختی ردش کردیم .سر حرفو بازکن

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢