2777
2789

سلام دوستان من ی عمه دارم ک هرچی برام خواستگار میادو بدونه اینکه بهمون بگه رد میکنه 

و میگه برای پسر خودم میخوامش 

حالا خواستگار جدیدم(فامیل شوهر عمم ) خارج زندگی میکنه و خیلی بشدت پول دارن پسره هم بد جذاب خیلیییی شبیه سلبریتیا بود💔🖤🙁

حالا مادرش اومده خواستگاریم عمم گفته ن برا پسر خودم میخوام 

حالا پسرش:ی ادم بیکار بی پول زبون دراز نفهم ک همه چیشو از باباش میخواد منم بشدت ازش بدم میاد مادر هزاران بار گفته من دخترمو نمیدم ولی بازم سمجه چیکارش کنم؟!

این بار هزارمشه ک اینجور میکنه من فکر میکردم بختم بستست 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو پدرت باید بگه عزیزم

عمه ی منم همه جا گفته بود حتی خواهرم نامزد پسرش هست

پدرم که جواب منفی قطعی داد پسرش رفت ازدواج کرد😂

احتمالا بابات موافق حرفاش هست برای همین چیزی نمیگه

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔
حاجی چ حیف ، مامانتو بگو به مامان پسرخارجیه زنگ بزنه بگه بیان ی سر صحبت کنیم

شمارشو نداریم باورت نمیشع چه پسری بود هرچی بگم کم گفتم انقدر ناراحتم 

حالا واقعا واسه پسرش میخوادت یا فقط می خواد نزاره تو ازدواج کنی؟

اگه به پسره ( فامیل شوهر عمت) مایلی به یه آدم مورد اعتماد بگو که بهش بگه سوءتفاهمی پیش اومد و قصد ازدواج با پسر عمه ات رو نداری 

به مامانت بگو باهاش منطقی و خیلی جدی صحبت کنه و بگه ما بدرد هم نمیخوریم اگر باز هم به حرف نکرد خودت ...

هزار بار گفتیم هم من هم خانوادم پیش خودش میگه نصیب من نشد نصیب هیچکسم نشه 

شمارشو نداریم باورت نمیشع چه پسری بود هرچی بگم کم گفتم انقدر ناراحتم 

اه من بجای تو عصابم خورد شد بگرد پیداش کن وگرنه خودم نصفت میکنم👺👺👺👺👺👺

لطفا لایک نکنین 😚😚 مرسی
حالا واقعا واسه پسرش میخوادت یا فقط می خواد نزاره تو ازدواج کنی؟ اگه به پسره ( فامیل شوهر عمت) م ...

اصلا اونم منو برا پسرش بخواد بابام نمیذاره 

کسیو نداریم ک 

اه من بجای تو عصابم خورد شد بگرد پیداش کن وگرنه خودم نصفت میکنم👺👺👺👺👺👺

خارجه چجور پیداش کنم خیلی ناراحتم خیلی 

😐بگو از پسر بوگندوت متنفرم

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق