2789

عزیزم منم پلیکیستیک بودم خیلی راه ها رو رفتم بی نتیجه بود ،درمونش فقط با اصلاح سبک زندگی و تغذیه هست،توی اینستا پیج bardari_flora رو ببین کامل توضیح داده برای درمان پلیکیستیک رایگاااان

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا اینجا بالا میاری حالا🥴

خیلیی بده 😭تنبلی تخمدان دارم ولی ایندفعه رفتم دکترم گفت دیگ کیست تولیدنکردم دفع کردی همه رو الان دیگ نمی‌خوام دارو شیمیایی بخورم می‌خوام پیاز درمانی شروع کنم نمیدونم بخورم یا ن ولی شنیدم خوبه یکسال اقدامم

عزیزم منم پلیکیستیک بودم خیلی راه ها رو رفتم بی نتیجه بود ،درمونش فقط با اصلاح سبک زندگی و تغذیه هست ...

یعنی پیاز درمانی فایده نداره؟البته صدتا قرصو آمپول از این آب پیاز بهتره

یعنی پیاز درمانی فایده نداره؟البته صدتا قرصو آمپول از این آب پیاز بهتره

برای من پیاز درمانی نتیجه نداد،ببین اصلاااا و ابدااا قند و شکر مصرف نکن،یعنی هررر چیزی که توش قند و شکر بکار رفته رو مصرف نکن نوشابه آبمیوه بستنی کیک بیسکویت حلوا و غیره ببین چقدر زود نتیجه میده اینکار، مغز بادام ایرانی رو شب بخیسون روز پوستشون دربیار بخور اینم عالیه، پیاده روی داشته باش،تنفس شکمی انجام بده ،روغن مالی شکم با روغن سیاه دونه ولی خیییلی آروم بدون فشار باشه،سعی کن شبا زود بخابی صبح زود بیدار بشی،ترک داشته باش برقص، از استرس دوری کن،سعی کن ویزای سالم بخوری فست فودی و کنسروی بزار کنار

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم
بچه ها منم 8 ماهه اقدامم، این ماه بعد از هشت روز تاخیر پریود شدم خیلی خورد تو ذوقم☹️

من چهار سال و نیم اقدام بودم نمیشد با کلی دارو و درمون بازم نشد،دست قبلیمو بخون مطمئنم باش اینجوری نتیجه میگیری

مرسیی عزییزم

خاهش گلم ان شاالله به زودی زود نتیجه بگیری،البته در کنار اینا اگر داروی دکتر مصرف نکنی زودتر نتیجه میگیری،اگر داروی دکتر هم کنارشون مصرف کنی دیرتر نتیجه میده

خاهش گلم ان شاالله به زودی زود نتیجه بگیری،البته در کنار اینا اگر داروی دکتر مصرف نکنی زودتر نتیجه م ...

وای دقییقاا با شما موافقمممم‌ من رفتم دکتر دکترم گفت تنها راهت یا عکس رنگی یا آمپول سینر آف فک کنم اسم آمپول دقیق یادم نیس الان اینترنت زدم نوشته افرادی ک تنبلی تخمدان دارم اصلا ممنونم اون آمپول براشون

بچه ها منم 8 ماهه اقدامم، این ماه بعد از هشت روز تاخیر پریود شدم خیلی خورد تو ذوقم☹️

منم بعد از هشت روز تاخیر ،لک بینی و خون ریزی کم حجم و تیره.تو هم خون ریزی پریودت عادی بود یا قهوه ای و کم حجم؟