2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ریزش مو ک ب شدتت قرص ضدبارداری هم قبل از ازدواجم مصرف میکردم بعد ازدواجم متفورمین لتروزول دوفا ...

اها قرص ال دی میخوردی اسپرونولاکتون چی میخوری اصلاح سبک ورزش کردی 

اها قرص ال دی میخوردی اسپرونولاکتون چی میخوری اصلاح سبک ورزش کردی 

ن ورزش نکردم ال دی یادم می‌خوردم بعد ک داشتم خوب میشدم ازدواج کردم تو نامزدی قرص اورژانسی خوردم یهو هورمونام بهم ریخت.....بعدازدواجمم ک متفورمین لتروزول دوفاستون خوردم ک بعداز ۴ماه تو یک ماه دوبار پریودشدم ترسیدم داروهای قطع کردم الان می‌خوام پیاز درمانی کنم دکترم آمپول سینر آف نوشته ک اینترنت خواندم برا پلیکستیک ممنوع

من چهار سال و نیم اقدام بودم نمیشد با کلی دارو و درمون بازم نشد،دست قبلیمو بخون مطمئنم باش اینجوری ن ...

عزیزم منم خیلی چیزا از اصلاح سبک رو رعایت میکنم الان دو ماهی هست، فقط خوابم تنظیم نیست، هنوز ک نتیجه نگرفتم، البته شوهرمم ضعیفه دارو داره مصزف میکنه، واس منم دعا کن

عزیزم منم خیلی چیزا از اصلاح سبک رو رعایت میکنم الان دو ماهی هست، فقط خوابم تنظیم نیست، هنوز ک نتیجه ...

ان شاالله که به زودی زود نتیجه میگیری عزیزم،استرس اصلا نداشته باش،توکل بر خدا

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم