2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

353 بازدید | 43 پست

شبتون بخیرکلی دلتنگتون بودم امشب اومدم دیدم سایت اوکی شده

یسریا ک درجریان تاپیکام هستن

بااقای اشناشدم سنشون کم نیس متولد۶۹ اداری پسرخوب باادب باشخصیت اما کم حرف باپیام

روب روخوبه بااحساس و مهربون یبارهمودیدیم وبعدش سرکار و مسافرت رفت 

حرف زشت و بی ادبی نزده مثلاراجب زن گرفتن و اینده میگه امروزم پیام نداددیروزم ندادفقط من ی پیام دادم ک ممنون بیادمی و نوشت واقعابیادتم ...اقااین بشرچراهمچین کی دیگ ب حرف میاد ی ماه تقریبااشناشدیم😥خودمم۲۵سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ثابت کرده هرچی پاپیچش بشی بیشتر ازت دور میشه توام مثل خودش باش پیام داد توام بده اگه نداد توهم ...

واقعا زیادبهش پیام نمیدم این مدت اون بیشترپیام میداد همشم میگفت تامن سراغ نگیرم توسراغ نمیگیری

بنظرت اگ پیام ندم و بعدش پرسید چراسراغ نگرفتی پیام ندادی چی بگم🙄🤔

واقعا زیادبهش پیام نمیدم این مدت اون بیشترپیام میداد همشم میگفت تامن سراغ نگیرم توسراغ نمیگیری بنظر ...

بگو سرم شلوغ بود کارداشتم 😅 بعضیام ک عادتشونه دوستدارن طرف مقابل همش پیگیرشون باشه

بگو سرم شلوغ بود کارداشتم 😅 بعضیام ک عادتشونه دوستدارن طرف مقابل همش پیگیرشون باشه

این خدایی پشت پیام کم حرف وقتیم پیام میده کلاشاید۱۰ ۱۵تابیشترنباشه بحث ازدواج میکنه اصلاب روش نمیارم بیامنوبگیرمن تورودوست دارم و عاشقتم اصلا همش میگم انشالا ک خوشبخت بشی😁

هرچی پیگیر تر و وابسته تر باشی به ضرر خودته باید جوری باشیم ک اگه نبودنم برامون مهم نباشه و اصن ته داستانو پیش بینی نکنیم نریم تو رویا چون اذیت شدنش با خودمونه فکنم تو این روابط باید ریلکس بود مهربون رفتار کرد بیخیال بود و اصن طرف مقابل واسمون مهم نباشه 😑

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜