2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
دیقن من ک کات کردم ولی وقتی بی محلی میکنم و کسیو دوس ندارم واسم له له میزنه طرف یکیو پنج سال دوسش دا ...

دقیقامنم مث توام دوس دارم وقتی میرم طرفش اونم بیادطرفم ولی متاسفانه برعکس بایدبرینی براش ک بمیره برات برینه برات بمیری براش😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقامنم مث توام دوس دارم وقتی میرم طرفش اونم بیادطرفم ولی متاسفانه برعکس بایدبرینی براش ک بمیره برا ...

وای باورت میشه یکی بود انقد میخاستم ک میگف میرم دعا میگیرم زنم بشی ولی ازش متنفر بودم با اینکه خوشکل تر و پولدارتر از رلم بود ولی رلم انقد بد قیافه و لاشی و معتاد من واسش جون میدادم چون از هفده سالگی باش بودم و دوسش داشتم چشمم جز اون کسیو نمیدید تا اینکه خیانت کرد و از چشمم افتاد الانم حوصله هیچکسو ندارم میگم یکیم باشه حتی زیر پامو طلا بگیره دیگه احساسمو خرجش نمیکنم 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

تازه رلم از هر لحاظ ازم پایینتر بود ولی بازم من بش چسبیده بودم هیچکسو جز اون نمیخاستم انقد داغون شدم تو تایمی ک باش بودم  تازه دارم رنگ خوشی رو میبینم

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
اینو ن بابافک نکنم چون گفت ب مادرم گفتم خونه روبفروش واحدم بفروش ک ی زمینی بگیریم ازنوبکوبیم بسازیم ...

🤣 بامزه بود .ولی خیلی تحقیق کن درباره ش سعی کن منطقی تصمیم بگیری وابستش نشو فعلا تا کامل بشناسیش

تازه رلم از هر لحاظ ازم پایینتر بود ولی بازم من بش چسبیده بودم هیچکسو جز اون نمیخاستم انقد داغون شدم ...

دقیقاباید ب اطرافیان برینی ک برات بمیرن بمیری براشون برات میرینن هرچی مغرورتربهتر ولی این دل سنگ پسرارو نمیدونم کجای دلم بزارم لعنتییییییییی

🤣 بامزه بود .ولی خیلی تحقیق کن درباره ش سعی کن منطقی تصمیم بگیری وابستش نشو فعلا تا کامل بشناسیش

لعنتی اخه توام ببینیش عاشقش میشی تیپ مردونه خوشکل میزنه قیافش مردونه قشنگ صداش خندیدنش اداریه متولد۶۹ واقعاناب ازدواج خخخخ

لعنتی اخه توام ببینیش عاشقش میشی تیپ مردونه خوشکل میزنه قیافش مردونه قشنگ صداش خندیدنش اداریه متولد۶ ...

حالا ببین میتونی یه کاری کنی منم عاشقش بشم ؟🤣 ولی اینا همش ظواهره تا از اخلاقیات و گذشته و پاکیش مطمئن نشدی اصلا دل نبند

حالا ببین میتونی یه کاری کنی منم عاشقش بشم ؟🤣 ولی اینا همش ظواهره تا از اخلاقیات و گذشته و پاکیش مط ...

ب گذشتش کارندارم فقط عاشق کسی نشده باشه و دلش باهاش باشه چون گذشتش من نبودم و مهم نیس..ولی فعلا ک دست و دلباز مهربون باادب..فقط ازخدامیخام عاشق شه ب مرزجنون برسه بگه فلانی حقیقتش میخام باخانوادت صحبت کنم همون لحظه رقص بندری میرم پشت گوشی 

عزیزم وقتی سرد بودن، شما با خودتون فکر نمی‌کردین نکنه دوستم نداره و از این حرفا 

چرا اتفاقا 

یکبار که پرسیدم گفتش خواهش میکنم راجب من اینجوری فکر نکن

البته بگم شوهر من اصولا درونگراس ینی خیلی کم اهل چت و تماس و ایناس

برقیم نمیکنه کی مخاطبش باشه

چرا اتفاقا  یکبار که پرسیدم گفتش خواهش میکنم راجب من اینجوری فکر نکن البته بگم شوهر من اصولا ...

طرف منم همینطوره 

واقعا خیلی سختمه 

اکثرا من پیام میدم 

اما خیلی خوب باهام رفتار میکنه

سعی کردم زیاد گیر و اینا ندم 

فقط یه بار به طور مستقیم گفتم، ایشون هم معذرت خواست و گفت اگه من کوتاهی میکنم ببخشید 

فکر کنم بازم بگم اعصابش خورد بشه