2777
2789
عنوان

میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
اره جوری وانمود کن ک مثلا واسم مهم نیس😂

دقیقا مثلاازمسافرت برگشت گفت رفیقام رومخم بودن عصابم خوردکردن انشالااین سری باخانمم میرم ..منم کلی ذوق مرگ شدم ولی نوشتم انشالا امیدبخدا ولی پیش خودم قرمیدادم..یامثلاروب رو ک دیدمش ازسن و سال خونوادم پرسیدگفت ماشالاجونن مادرم همیشه میگه باخونواده ای وصلت کن پدرمادرش جون باشن منم ی لبخندملیح تحویلش دادم ولی تو یجای خوبم حنابندون بود خخخ و بروزنمیدادم

واقن ادم نمیدونه چطور رفتار کنه با این مردا فق توصیم اینه بیخیال باشی بود و نبودش برات مهم نباشه&nbs ...

بعداگ پرسید توچراسراغ نگرفتی چی بگم نمیخام فک کنه هلاک و کشته مردشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زن و بچه نداشته باشه ؟ به نظرت مشکوک نیست ؟

ن مجرد خخخ چون میشناسمش و خودشم گفت محل اداره من وقتم ازادتر براماموریت و هماهنگی جلسات نسبت ب بقیه همکارا چون مجردم و کارخاصی ندارم😁😂

بعداگ پرسید توچراسراغ نگرفتی چی بگم نمیخام فک کنه هلاک و کشته مردشم

نمیدونم ولی ی کتابی راجع به روابط خوندم میگف زن باید همش خودشو مشغول نشون بده ینی بگی کار داشتم سرم شلوغ بود اینا 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜
نمیدونم ولی ی کتابی راجع به روابط خوندم میگف زن باید همش خودشو مشغول نشون بده ینی بگی کار داشتم سرم ...

ولی واسه رابطه خودم که بکار بردم طرف خیلی بدش میومد میگف تو هروق سرت شلوغه انگار من وجود ندارم و کلی شاکی بود البته که کارش اشتباهه بالاخره منم زندگی دارم از خودم نمیشه بیس چاری در اختیارش باشم

هرچی پیگیر تر و وابسته تر باشی به ضرر خودته باید جوری باشیم ک اگه نبودنم برامون مهم نباشه و اصن ته د ...

اره دقیقاموافق صددرهزار حرفتم..خداروشکروابستشم نیس ولی خیلی باادب باشخصبت باخانواده مودب خوووشکل لعنتی جذاب

دوس دارم ازدواجی باشه.بچه سالم نیس بگم عشق بچگونه س و هوس

اره دقیقاموافق صددرهزار حرفتم..خداروشکروابستشم نیس ولی خیلی باادب باشخصبت باخانواده مودب خوووشکل لعن ...

خداروشکر ولی تا تهش منطقی پیش برو و به احساست غلبه کن تا موفق بشی سیاست خیلی مهمه امیدوارم بهم برسید و خوشبخت بشید 

نمیدونم ولی ی کتابی راجع به روابط خوندم میگف زن باید همش خودشو مشغول نشون بده ینی بگی کار داشتم سرم ...

اره خوندم یکمیش میدونم کدوم کتاب میگی همین چن روزپیش خوندم..خب اینانمیدونم چ دلی دارن انگار ن انگار چرامث ماخانمابااحسای عاشق نیستن لعنتیا خداعاشقشون کنه سرب بیابون بزارن

😂😂😂😂😂 دقیقا همین فرمونو برو جلو واقعا نذار متوجه بشه 

همینجور منم مث خودش غیرمستقیم حاشامیکنم خخخ امیدوارم بشه اینو ب شوهرتبدیل کرد خخخ کراش زمان دانشکاهمه منتهایادش نیس چون بینی عمل کردم و خوشکلترشدم و خودش اینباراومدپیشنهادداد زمان دانشگاه ب هیچکس محل نمیدادخیلی مغرور و سنگین

اره خوندم یکمیش میدونم کدوم کتاب میگی همین چن روزپیش خوندم..خب اینانمیدونم چ دلی دارن انگار ن انگار ...

دیقن من ک کات کردم ولی وقتی بی محلی میکنم و کسیو دوس ندارم واسم له له میزنه طرف یکیو پنج سال دوسش داشتم واسش میمردم مث خر جفتک می‌پروند چ خوب میشد اونم مث خودم دوسم میداشت عشقی ک خودم در نظر دارم چ شیرینه و چیزایی که مردو عاشق میکنه چ مسخرس من اصن نمیتونم با اون قوانین کسیو عاشقونه بخام چون همش سیاسته 

مطلقه هم نیست ؟😅

اینو ن بابافک نکنم چون گفت ب مادرم گفتم خونه روبفروش واحدم بفروش ک ی زمینی بگیریم ازنوبکوبیم بسازیم چن طبقه شایدمن زن گرفتم اووف اینوگفت همون لحظه خواستم قرکمربرم تودلم میخندیدما گفت ۱۰درصدازواحدمونده کاراش تموم شه گفت مادرمم گفت اگ توزن گرفتی واحدوبراخودت ببر حالامث بزگفتم خب راس میگه زن بگبربراخودت بروداخلش بعدی چشمک زد و خندیدگفت زن براچمه منم ی لبخندملیح دادم بهش تودلم گفتم لال شی ایشالا بیامنوبگیر زن برااینه ک منوبگیری خخخخ فقط ی لبخندتحویل دادم و کفتم انشالاهرچی خیره

شوهر منم همینطور بود اشکالی نداره اخلاقشه

جدی وای خداکنه ازدواجی باشه لالم بوداشکال نداره فقط نیتش ازدواج باشه شوهر شما بعدش چجورشد چکارکرد چجورمیشنهادخواستگاری داد