2777
2789
عنوان

عکس خونمون 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 103 پست
عزیزممم خدا حفظش کنه من این مدل فرشو خیلی دوس دارن خودم ک فعلا نمیتونم بخرم ولی عاشقشونم

منم خیلی دوست دارم این مدل هارو ان شالله به زودی میخری گلم🥰

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عین فرش خونمونه، ان شالله ب زودی میخرین

خیلی خوشگلن 

مرسی ایشالا تا بخوام بخرم از مد میفتن خخخخ 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بهتره که تلویزیون رو جلوی پرده نزاری و جاشو با مبلا عوض کنی مبلا رو بحالت گرد بچین و تلویزیون رو جل ...

خیلی مدل گرد دوست دارم ولی چون مبل هام گرون شد میز عسلی نتوستم بردارم منتظرم میز بردارم بعد گردش کنم😁😁😁

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

باورت میشه من مبلام افتضاع فکرکن فرش سرمه ایی با پرده قهوه ایی مبل های صدفی قهوه ایی 🤪🤪🤪🤪 ماهم ...

قربونت عزیزم..مبارکت باشه بادل خوش استفاده کنی ولذتشوببری😍♥️

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
احتمالا بچه نداره،یا بزرگن دختر منم خسرت خونه مرتبو به دلم گذاشته

یعنی به ثانیه نمیکشه میگم اخیش مرتب شد

همون لحظه میبینم یکی از اتاق خواب بایه سبد اسباب بازی کشون کشون داره میاد همه جا پخش میکنه🥲😁

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
قربونت عزیزم..مبارکت باشه بادل خوش استفاده کنی ولذتشوببری😍♥️

ممنون از نگاه زیبای شما گل بانو🥰😘

مبارکه عزیزم چقدر تمیز

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

قوربونت برم عزیزم ❣️❣️❣️خیلی گلی

خدا نکنه عشقی😘

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*