2777
2789
عنوان

عکس خونمون 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 103 پست
مبارکه عزیزم چقدر تمیز

ممنون مهربونم 😂🥰🥰🥰عین کوزت کارمیکنم🤭🤭🤭

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 نه دیگ فکنم تا چن سال همینا فعلا مد هستن

آره تازه اومدن 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ممنون مهربونم 😂🥰🥰🥰عین کوزت کارمیکنم🤭🤭🤭

دور از جون ولی نکنی هم‌کارا رو هم‌تلنبار میشن 😅

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خیلی عالی مبارک باشه به سلامتی و شادی استفاده کنی❤️..مبلاتو چند گرفتی اگه دوست داشتی بگو🤗

ممنون عزیزم 25خریدم🤪

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

دور از جون ولی نکنی هم‌کارا رو هم‌تلنبار میشن 😅

دقیقا مخصوصا با یه وروجک 

کافیه یه روز به خودم استراحت بدم فرداش باید پا بزارم روی اسباب بازی و راه برم😁😂😂😂

چقدر تمیز و مرتب مبارکت باشه💖 اخه پسر من تو هر قدمش ده تا وسیله میریزه😁

منم یه دختر 4ساله دارم پشت سرش راه میرم و جمع میکنم😁🤪

دقیقا مخصوصا با یه وروجک  کافیه یه روز به خودم استراحت بدم فرداش باید پا بزارم روی اسباب بازی ...

من ک ی دختر 4ساله دارم دومیم توراهه والا حال ندارم پاشم ازجام شوهرمم هنوز نیومده حتی حال ندارم غذاروبیارم منتظرم اون بیاد پهن کنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
احتمالا بچه نداره،یا بزرگن دختر منم خسرت خونه مرتبو به دلم گذاشته

یه وروجک 4ساله دارم🤭😂