2777
2789
عنوان

عکس خونمون 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 103 پست

استارتر عزیز مدل خونت خیلی قشنگه

آشپزخونه گرمی داری آن شاالله همیشه بوی خوش غذا تو خونت بپیچه.و همگی توش خوشبخت و پر از آرامش باشین.

مبلاتم خیلی قشنگه.

میز تی وی بنظرم حتما سفید یا شیری بخر.

مبلات خیلی جنسش خوبه چون خاله منم داره.خیلی عمرشون بالاس

منم یه مادرم ...
استارتر عزیز مدل خونت خیلی قشنگه آشپزخونه گرمی داری آن شاالله همیشه بوی خوش غذا تو خونت بپیچه.و همگ ...

ممنون عزیزم از نگاه و نظر زیبات مهربونم 

💞💞💞💞🌹

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه مدتی داشتم ولی انقدر عکس شو نگاه کردم زده شدم🤣😂🥰😍

من یه فروشگاه سر کوچمونه میز مبلمانش خیلی خیلی شیکن یه سرویس خوابم اونورشه اونام خیلی خوشملن منتها قیمتشون از خودشون شیک تره😁

من یه فروشگاه سر کوچمونه میز مبلمانش خیلی خیلی شیکن یه سرویس خوابم اونورشه اونام خیلی خوشملن منتها ق ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

وای وای. پوشک که دیگه نگم برات. حالا وقت مدرسه و کلاسشون بشه چی؟؟ البته خدا روزی رسونه.

🤭🤭🤭🤭

منم یه دختر 4ساله دارم پشت سرش راه میرم و جمع میکنم😁🤪

دقیقا😁😁

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
وای وای. پوشک که دیگه نگم برات. حالا وقت مدرسه و کلاسشون بشه چی؟؟ البته خدا روزی رسونه.

هعی مدرسه خرجش ده برابره اوندقعه با خواهرم رفتم خرید لوازم تحریر اصلا با قیمتا مخم سوت کشید

هعی مدرسه خرجش ده برابره اوندقعه با خواهرم رفتم خرید لوازم تحریر اصلا با قیمتا مخم سوت کشید

اخه دیگه بچه ها هم ‌خیلی تنوعی شدن.

ماها بچه بودیم با یه جعبه مداد سال تحصیلی میگذرونیم.

اما هزینه کلاسها و... واقعا وحشتناکه

منم یه مادرم ...
اخه دیگه بچه ها هم ‌خیلی تنوعی شدن. ماها بچه بودیم با یه جعبه مداد سال تحصیلی میگذرونیم. اما هزینه ...

دقیقا من همین پارسالم میگفتم فقد یه چیزی باهاش بنویسم یا مدل و طرح دفتر و اینا برام مهم نبود بعد خواهر من تازه میره ۸ام تمام لوازم تحریرشو فانتزی گرفت 

دقیقا مخصوصا با یه وروجک  کافیه یه روز به خودم استراحت بدم فرداش باید پا بزارم روی اسباب بازی ...

آره گل گفتی😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792