2777
2789
عنوان

عکس خونمون 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 103 پست
ممنون از نظر زیبات مهربونم  فرشامو تازه خریدم😅😅😅 میز تلویزیونم سفید به نظرم عالیه 🥰

مبارکت باشن مهم هم سلیقه خودته عزیزم🥰😍

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه رنگ قشنگی چه پرده قشنگی ،ایشااله به دل خوش استفاده کنی مبارکت باشه ❤️

چشماتون زیباست بانو جاااان🥰🥰🥰🥰

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

مبارکت باشن مهم هم سلیقه خودته عزیزم🥰😍

ممنون از نگاه زیبای شما 🥰

منم فرش رنگ روشن دوست داشتم ولی یه وروجک 4ساله دارم به خاطر دخترم تیره برداشتم😂😂😂😂

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

حتما عزیزم تازه دیروز خریدم شون 😂😁🥰

حالتوخریدارم😃🥰😁

منم مبلام داغون شدن فعلاماشین گرفتیم دست وبالمون خالیه دعاکن تاعید بتونم بخرم خیلی بدشدن مبلام کسی میاد آبروم میره🤕

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
عزیزم قشنگه فقط یه گیاه سبز ک خیلی کوچیکم نباشه مثل فیکوس بزار رنگشو یکم با سبزیش باز کنه❤️

بله درسته عزیزم 👍

اتفاقا یه کاج مطبق دارم خاکشو عوض کردم نیاورد مش داخل خونه فعلا🥰

چقدر تمیز و مرتب مبارکت باشه💖

اخه پسر من تو هر قدمش ده تا وسیله میریزه😁

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بهتره که تلویزیون رو جلوی پرده نزاری و جاشو با مبلا عوض کنی

مبلا رو بحالت گرد بچین و تلویزیون رو جلوی یکی از دیوارا بزار، اگ میخای فرش هم بخری لطفا توسی نخر چون همرنگ مبل و پرده خوب نمیشه❤️

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
ممنون از نگاه زیبای شما 🥰 منم فرش رنگ روشن دوست داشتم ولی یه وروجک 4ساله دارم به خاطر دخترم تیره ب ...

عزیزممم خدا حفظش کنه

من این مدل فرشو خیلی دوس دارن خودم ک فعلا نمیتونم بخرم ولی عاشقشونم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
ازاد شدی ننه😍

قوربونت برم عزیزم

❣️❣️❣️خیلی گلی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

حالتوخریدارم😃🥰😁 منم مبلام داغون شدن فعلاماشین گرفتیم دست وبالمون خالیه دعاکن تاعید بتونم بخرم خی ...

باورت میشه من مبلام افتضاع فکرکن فرش سرمه ایی با پرده قهوه ایی مبل های صدفی قهوه ایی 🤪🤪🤪🤪

ماهم خونه تازه خریدیم توانایی نداشتیم مبل و پرده برداریم بعد از دوسال خریدیم 🤭😂😂😂😂ان شالله تا عید میخری عزیزم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792