2821
2789
عنوان

زدن در مسجد

4613 بازدید | 41 پست

دوستان میدونید فلسفه کوبیدن در مسجد شبه آخر ماه صفر چی هست؟؟؟ خرافاته یا واقعا حاجت میده 

من این کار و کردم خیلی حس خوبی بهم داد خیلی امیدوارم کرد 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

خرافات رو کاری ندارم ولی همین ک حس ‌‌وب بهت داد یعنی انرژی مثبت ،همون مهمه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جریان چیه بگین منم بدونم داستانش چیه 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
چرا جاهلیت مگه داستانش چیه؟؟؟

عزیزم دلم خودت یه آدمو ببینی که مسجد میزنه به بهانه حاجت گرفتن. خدا وکیلی به عقلش شک نمیکنی؟ 

مهم دلتو. حس خوب ولی خاهشا یه کارایی نکنید که بقیه بهمون بخندن. انشاالله حاجت روا بشی

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

با احترام قبول ندارم و از اطرافیان هم همچین چیزی نشنیدم

من اخر شب داشتم برمیگشتم خونه جلو هر مسجد و حسینیه یه عالمه ادم صف کشیده بودن یکیم اومد آب ریخت منم تو ماشین آبمعدنی داشتم بردم ریختم دیگه نمیدونم اب ریختن واسه چی بود

عزیزم دلم خودت یه آدمو ببینی که مسجد میزنه به بهانه حاجت گرفتن. خدا وکیلی به عقلش شک نمیکنی؟  ...

خب اگه اینجوریه جاهای زیارتی هم نباید بریم مثلا چی که بری سنگ و فلز و ببوسی و حاجت بخوای

فکر کنم مگه کلا سنگ و پارچه باشه

من اخر شب داشتم برمیگشتم خونه جلو هر مسجد و حسینیه یه عالمه ادم صف کشیده بودن یکیم اومد آب ریخت منم ...

نمیدونم ولی به قول یکی از کاربرا همینکه این کار بهتون انرژی مثبت داده کافیه و یعنی تاثیرشو گذاشته 

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز