2821
2789
عنوان

زدن در مسجد

| مشاهده متن کامل بحث + 4615 بازدید | 41 پست

ببین یه جور خرافاته میشه گفت 

ولی چون مرسومه ما هنوزم انجام میدیم 

البته نه در مسجد 

ما به در خونمون میزنیم

چون صفر ماه نحسی شناخته میشه بعد از تموم شدنش خوبه که ادم به خودش برسه و خونه شو تمیز کنه و ...

تو شبی که صفر تموم میشه بزنه به همه ی درای خونه که صفر و نحسیش از خونه یا ازون مسجد بره بیرون

فلسفه ش اینه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اگه اینجوریه جاهای زیارتی هم نباید بریم مثلا چی که بری سنگ و فلز و ببوسی و حاجت بخوای فکر کنم مگ ...

من اونم قبول ندارم و بوس نمیکنم.. فقط ضریح امام اونم دست میکشم. آفرین ببین خودتم گفتی معنی نداره آدم سنگ فلز بوس کنه 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

جریان چیه بگین منم بدونم داستانش چیه 

منم قبلا شنیده بودم بنظرم مسخره میومد 

اینکه اخرین شبه ماهه صفر بری در مسجد و مژده بدی به پیامبر که ماهه عذا و بدی تموم شد و حاجت بگیری تا حالا نرفته بودم این بارم اتفاقی رام افتاد خواستم ببینم اصلا داستانش چیه کسی میدونه

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
من اونم قبول ندارم و بوس نمیکنم.. فقط ضریح امام اونم دست میکشم. آفرین ببین خودتم گفتی معنی نداره آدم ...

دست کشیدن با بوس کردن فرقی نداره بنظرم ادم اول باید داستانشو بدونه بعد قضاوت کنه!!! منم واسه همین تاپیک زدم

منم قبلا شنیده بودم بنظرم مسخره میومد  اینکه اخرین شبه ماهه صفر بری در مسجد و مژده بدی به پیام ...

من اولین باره می‌شنوم ولی الهی حاجت روا بشی عزیزم 

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
سلام خاخر خاری ته سر سلامت. خداروشکر وصل بین من که دی دغ کاردمه

منم ازشوهرمم دورم دلم داره میترکه ازدلتنگی اینجاهم که سرگرمیم بود پریده بود...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ببین یه جور خرافاته میشه گفت  ولی چون مرسومه ما هنوزم انجام میدیم  البته نه در مسجد  ...

مرسی عزیزم پس اگه بنا به زدن در هر جایی باشه بنظرم نباید پایه و اساس داشته باشه چون طبق احادیث ماهه صفر اصلا ماهه نحسی شناخته نشده 

دست کشیدن با بوس کردن فرقی نداره بنظرم ادم اول باید داستانشو بدونه بعد قضاوت کنه!!! منم واسه همین تا ...

من فقط ضریح دست میکشم اونم حکم فاتحه خوندم برای اموات 

حالا داستانش چیه.چی شنیدی دقیقا 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

مرسی عزیزم پس اگه بنا به زدن در هر جایی باشه بنظرم نباید پایه و اساس داشته باشه چون طبق احادیث ماهه ...

اره ولی خب کار بامزه ایه 😂 

بودنش شاید بد نباشه ولی رفتنش میتونه یه بهونه ای بشه واسه خوشحالی 

کجه دره؟ درک کامبه. خله سخته

هیچی بمومه شه شهر که کارای خنه سازی ره انجام هادم مه شانس هی تعطیلات بیه و برار هم بدسرمابخرده وای مهندس دنه بیه ومه کارا عقب دکته.فرداخواسمه بورم که بازرس بموسرزمین شنبه ونه بوریم اداره.دوهفته ازهم دوریم😭😭😭😭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️