2821
2789
عنوان

زدن در مسجد

| مشاهده متن کامل بحث + 4622 بازدید | 41 پست
اره ولی خب کار بامزه ایه 😂  بودنش شاید بد نباشه ولی رفتنش میتونه یه بهونه ای بشه واسه خوشحالی ...

اره واقعا من که حس مثبت و سبکی داشتم بالاخره رفتم و از خدا و پیامبر حاجت دلمو خواستم توکل بع خدا

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
هیچی بمومه شه شهر که کارای خنه سازی ره انجام هادم مه شانس هی تعطیلات بیه و برار هم بدسرمابخرده وای م ...

عب ندارنه. تهش حل بونه. شک نکن. منم تازه عروس بیمه مه شی سه سال بوده مرز. خدا دونه چی بکشیمه. اما تموم بیه. بعد سختی اسونی انه.توکل به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عب ندارنه. تهش حل بونه. شک نکن. منم تازه عروس بیمه مه شی سه سال بوده مرز. خدا دونه چی بکشیمه. اما تم ...

هوووو سه سال😭😭😭😭 اصلافک نمیکردم اینهمه طول بکشه نت هم اینطوری...خیلی دلم تنگشه😭😭😭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اه امشب بود؟ من ده سال رفتم فعلا ک حاجت نگرفتم.... 

پس چرا حسرت رد شدنشو‌ میکشی قرار بود حاجت بده سال اول میداد!!! یعنی ۱۰ سال حاجتت یکی بود 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
پس چرا حسرت رد شدنشو‌ میکشی قرار بود حاجت بده سال اول میداد!!! یعنی ۱۰ سال حاجتت یکی بود 

هر ده سال اره یه حاجت داشتم... ن حسرت نمیکشم 

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها

رفتی چیشد؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز