میخوام جوجمو سیاه کنم که هم رنگ بقیه جوجه ها بشه بلکه مادرش قبولش کنه
چه رنگی بزنم بهش که بی ضرر باشه؟
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
در ضمن رنگ شیمیایی هست برای همین جوجه های رنگ شده احتمال مرگشون بیشتره
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
دلم بارون میخواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
مادرش میشناسه جوجه ش هست یا نه با رنگ و بیرنگ فرقی نمیکنه در ضمن رنگ شیمیایی هست برای همین جوجه ...
اخه اگه میشناخت که پسش نمیزد🥲
فقط این رنگش با بقیه فرق داره
ولی جوحه خودشه و روز اولم خوب بود باهاش