2777
2789

همین الان به بابام گفتم که فردا میخوام برم فرم مدزسه ام رو بپرسم  ببینم  چه رنگی و از کجا بخرم سرم داد زد که هروقت خواستن بدن به من میگن دوباره یکم تن صدام رو  بلندتر کردم و گفتم پس با چی روز اول برم بدون فرم که نمیزارند ؟  داد زد که یک بار دیگه این حرف رو بزنی زبونت رو  قیچی میکنند . راسته که  قدیما میگن یارب روا مدار که گدا معتبرشود حکایت پدرمن  هست که حتی زورش میاد برام فرم بخره 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

وااا

•|🇹🇷✈|•  /نام کاربریم به زبان ترکی استانبولی به معنای دبیر زبان انگلیسی/ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم؛ ادامه میدهیم همچنان🌱 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💗زنانی که پای دویدنشان را بریدید، دخترانی به دنیا می اوردند که بال پرواز دارند👊 از طایفه ی نوریم، ما تیره نمیمانیم؛ آواز غمِ دل را با قهقهه میخوانیم🤍هیچ چیز زیباتر از این نیست که پس از دلمردگی ای دراز، باری دیگر نور در وجود تو سر بردارد. -فریدریش هولدرلین. در هر حال رشد همین است: از دست دادن گذشته و به دست آوردن اکنون✨جوانه میزنم به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم که من زنم، زنم، زنم...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم، جهان دیگری بسازیم از برابری با همدلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها، نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها، نه ننگ و عارها...جهان دیگری بسازیم از برابری با همدلی و خواهری جهان شاد و بهتری🤍نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی🌈 و در آخر، این نیز بگذرد:)🦋با افتخار فمنیست🌱 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان نگفتن بری فرم بخری؟؟دیر نشده؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

اگه بدونی تو این دوره زمونه پول حلال درآوردن چقدر سخته 😓

شاید از جای دیگه ناراحت بوده و تو بد موقع گفتی😔من خودم مادرم مطمینم پدر و مادرت از همه بیشتر دوست دارن خوش‌حالت کنن و فرم مدرسه و هرچی که لازم داری بخرن

عزیزم اون شعر اخرت برای پدر نمیگن حالا پدرته عصبانی شده همه پدرا یه وقت هایی عصبانی میشن داد میزنن 

زبونت که قیچی نکرده عزیز دلم 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
داد زدی سره بابات😐😐😐😐

خسته شدم از خسیس بودنش هیچی برام نخریده نه کفش خریده و نه فرم و نه لوازم تحریر مگه آدم چقدر تحمل داره 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
خب عزیزم  حتماخستع بوده یا پول نداشته الان.به مادرت میگفتی بهش بگه ک چند روز مونده باید وسایل مورد نی ...

مادرم هم گفت فقط میگه نه به من میگن روز اچل میخریم مرغش یه پاداره