2777
2789
عنوان

من مگه به بابام چی گفتم که سرم داد زد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 37 پست
شغلش چیه شاید پول نداره بیچاره

دندونپزشک ۱۰۰ میلیون داخل حسابشه 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این وضعیت بد اقتصاد باید پدرا درک کنین 

من خودم الان هیجی نخریدم نه لباس نه کفش نه لوازم تحریر 

البته نیازم ندارم 

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
بابای من خیلی بی شرف تره کلا باباها فیک شدن فقط واسه عشق حال بچه تولید میکنن 

😕😕😕😕نگووو دلت چطور میاد

بابای من هزارتا اخلاق بد داره ولی دلم نمیاد ابنجور دربارش بگم😕😕

معلمی شغل نیست عشق است

تو این وضعیت بد اقتصاد باید پدرا درک کنین  من خودم الان هیجی نخریدم نه لباس نه کفش نه لوازم تح ...

کلاس چندمی مگه؟

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺

اگه تونستی قلق بابات یادبگیر با داد زدن مشکلت حل نمیشه مثلا پدر من از رفتار طلبکارانه خوشش نمیاد باید با ناز و قربوت صدقه ازش بخوام اونوقت قبول میکنه همه مردا یه کلیدی دارن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اگه بدونی تو این دوره زمونه پول حلال درآوردن چقدر سخته 😓 شاید از جای دیگه ناراحت بوده و تو بد موقع ...

کسی که بچه داره با آگاهی از سختی و زحمتش بچه دار شده پس باید صبرشو ببره بالا و با محبت باشه تا زحمتی که می‌کشه رو بی اجر نکنه 

نمیشه پدر مادر هرجور رفتار کنن بگیم زندگی سخت شده و... از خانواده محبت نبینه بچه از کی ببینه؟از کی صبر یادبگیره؟

تو بخواهی می شود🌱

کلاس چندمی مگه؟

۱۲

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
😕😕😕😕نگووو دلت چطور میاد بابای من هزارتا اخلاق بد داره ولی دلم نمیاد ابنجور دربارش بگم😕😕

اصلا مگر پدر داعشی منو میشناسی یا دیدیش

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
 دندونپزشک ۱۰۰ میلیون داخل حسابشه 

بیام باهم داد بزنیم؟😐😶